108

108

108

Automjet urban Peugeot 108 është makinë kompakte e qytetit që mburret me dizajnin elegant. Pamja e saj ekspresive, linjat e guximshme, mundësitë e shumta të personalizimit, si dhe pajisja e teknologjisë së lartë, i ofrojnë identitet unik kësaj makine, qoftë kur është fjala për makinë me çati standarde ose të lëvizshme.

3 ARSYE PËR ZGJEDHJËN E PEUGEOT 108

DIZAJN ELEGANT

Peugeot 108 është bashkim unik i modës dhe elegancës.

Është makinë e vërtetë qyteti mepamje të sofistikuar, sepse karoseria që tërheq linjat dinamike, që në shikimin e parë, tërheq vëmendjen.
Peugeot 108 me tetë ngjyra të ndryshme, shtatë lara të ndryshme, si dhe me dizajn të ndryshëm të brendashëm u ofron mundësi të shumta për t’ia dhënë vulën personale makinës Suaj dhe kështu t’i plotësoni të gjitha dëshirat Tuaja!
108 TOP! Ka çati lëvizëse në formë të rrjetës me dimensione të mëdha, kështu mund të kënaqeni në vozitje në një mënyrë tjetër.

MIRROR SCREEN

Në saje të funksionit të Mirror Screen, do të shfrytëzoni aplikacionet nga telefoni i mençur që janë kompatibile me Android Auto*, Appple CarplayTIM*, ose MirrorLink®* aplikime, drejtpërdrejt në ekran të madh me prekje**.

TEKNOLOGJIA

Peugeot 108 është i pajisur me kamerë  lëvizje prapa, e cila do t’ju ndihmojë që të parkoheni në çfarëdo situate me një shikim në të.

Sistemi i hapjes dhe i mbylljes së dyerve, si dhe  aktivizimi i makinës pa çelës (ADML) mundëson hapjen dhe mbylljen e dyerve, por edhe aktivizimin e makinës vetëm me një të shtypur në butonin Start/Stop.