301

301

301

I përkryer i këndshmëm

3 ARSYE PËR ZGJEDHJËN E PEUGEOT 301

PAMJA MË MODERNE

ELEGANCA DHE KARAKTERI

PEUGEOT 301 i ri sjell kodet më të reja markës. Rrjeta vertikale e ftohësit (radiatorit),fenerët e  integruar në karoseri dhe detajet e integruara elegante kontribuojnë që kjo limuzië shumë moderne, PEUGEOT 301 të ketë pamje të fortë. Nënshkrimi i saj i dritës LED është i avancuar dhe gjurma e njohur në formë të kthetrave në dritat e pasme, krijojnë përshtypjen e përparimit teknologjik.

MJEDISI I BRENDSHËM CILËSOR

Kënaquni në kabinën e pajisur bashkëkohore me ntrument tabelën e re me matricë të bardhë.
Vendosuni në vendin ergonomik të shoferit dhe kënaquni në komoditetet që ofron ekrani i madh me prekje prej 7 inçësh, i cili gjendet në konzolën qendrore. Kur merren të gjitha këto parasysh, brendia e PEUGEOT 301 josh me pamjen elegante dhe moderne.

BASHKIMI I TEKNOLOGJISË DHE LEHTËSISË SË SHFRYTËZIMIT

KABINA KONFORE DHE FUNKSIONALE

Shoferi dhe katër pasagjerët e tij mund të vendosen në kabinë me komoditet që josh me cilësi.

Bagazhi i cili është në klasin e bagazheve me vëllimin më të madh në segment, varion nga 506 dm3 (VIDA 210) deri në 1332 dm3, fal mbështetësve të cilët palohen në raport me 1/3-2/3

PERFORMACAT DINAMIKE TË PEUGEOT

Mbajtja dinamike e kësaj limuzine, PEUGEOT 310, garanton një kompromis të madh midis konforit dhe sjelljes në rrugë në kushte të ndryshme të vozitjes.

SIGURIA NË NIVEL TË LARTË

Nga versioni fillestar, limuzina PEUGEOT 301 ju ofron nivel të ga lartë të sigurisë. Ky version nënkupton ABS, ESP, ndihmë gjatë frenimit urgjent AFU dhe deteksion të shtypjes së pamjaftueshme në goma DSG. Makina mund të ketë deri në 4 jastëk (frontal dhe në formë të perdes), kurse pasagjerët në ulëset e pasme mund të mbrohen me rripa të sigurisë me  tri pikat e fiksimit. Sa u përket fëmijëve në makinë, ulëset e tyre janë të pajisura me lidhje IsoFix.

MAKINA E LIDHUR ME ME INTERNET

Bartja e të dhënave bëhet përmes ekranit me prekje prej 7 inçësh. I shpejtë dhe preciz, në saje të kapacitetit të teknologjisë, ky ekran bart informatat nga kamera për lëvizje prapa dhe nga Tom Tom 3D navigacioni.

Falë lidhjes me Mirror Screen triple playi, ekrani gjithashtu mundëson dyfishimin e përmbajtjes nga telefoni juaj i mençur, i  cili është kompatibil me MirrorLink®-omi, Android Auto® ose Apple CarplayTM.

EFIKAS NË PËRDITSHMËRINË TUAJ

I PËRFORCUAR QË TË MUND TË PËRGJIGJET PËR TË GJITHA KËRKESAT

PEUGEOT 310 i ri është projektuar ashtu që t’iu përgjigjet të gjitha pritjeve të shoferit në kushtet e vështirësuara të ngasjes. Rruga e dëmtuar, ngasja në temperaturat shumë të larta ose shumë të ulëta, në ajër të lagësht… limuzina 301 përherë kujdeset si për sigurinë Tuaj ashtu edhe për sigurinë e pasagjerëve Tuaj.

MOTORËT MODERNË DHE EFIKAS

Motorët e PEUGEOT 310 të ri mbulojnë një spektër të gjerë të normave të depulacionit nga Euro3 deri në Euro6. Sa u përket motorëve me benzinë, PEUGEOT 310 mund të ketë 1.2L Pure Tech 82 dhe 1.6L Vti 115i. Ky i fundit, mund të jetë i lidhur me ndërruesin automatik me 6 shpejtësi EAT6. Sa u përket motorve dizelë, motori 1.6L mund të lavdrohet me nivelin e shkëlqyeshëm të shpenzimeve.