508 I RI

508 I RI

508 I RI

Zbuloni PEUGEOT 508 e ri, limuzinën e jashtëzakonshme të pamjes së rëndësishme që ofron cilësi pa kompromis dhe pajisje tekonologjike të nivelit të lakmuseshëm, në mënyrë që të përjetoni përjetime intensive në vozitje.

6 ARSYE PËR ZGJEDHJËN E PEUGEOT 508 I RI

LIMUZINA E VËRTETË

Me konstrukcion të ulët dhe dinamik, me anën e djathtë të fuqishme, me pamje të fuqishme dhe tërheqëse, PEUGEOT 508 GT i ri hap një epokë të re të elegancës sportive. Zbatimi i linjës, maska mbresëlënëse e përparme dhe  nënshkrimi i ri i dritës e përforcojnë buzëqeshjen e tij, frymën e rëndësishme inovative.

LËSHOHUNI PËRSOSMËRISË

Ekipi ynë i profesionistëve gjatë krijimit të këtij automjeti i kushtoi vëmendje të veçantë estetikës dhe cilësisë pa kompromis: përmasave të baraspeshuara, dyerve pa korniza, përfundimit të përpunimit dhe radhitjes që janë përpunuar aq në mënyrë precize saqë çdo detaji iu ka dhënë nocioni i elegancës dhe përsosjes.

MENAXHONI PAKRAHASUESHËM i-Cockpit-in®

Zëni vendin e komandave të PEUGEOT i-Cockpit®. Vozisni automjetin  nga ulsja e shoferit, me timon kompakt, me instrument tabelën në lartësi të shikimit, e cila mund të konfigurohet edhe me ekranin HD me prekje prej 10“. Kënaquni në sediljet komode me funksion të masazhit dhe të sistemit Hi-Fi FOCAL® i cili krijon një zë të qartë dhe të këndshëm dhe për këtë arsye rrit kënaqësinë e ngasjes.

KËRKONI EFIKASITET

Mos pranoni zgjedhjet, por zgjidhni ndryshe.

Falë efikasitetit të Euro 6.2 Pure Tech ose BlueHDi motorit dhe transmisionit të tij automatik prej tetë shpejtësisë EAT8, PEUGEOT 508 i ri bashkon fuqinë dhe misionin e moderuar të CO2.

VËZHGONI PA U VËNË RE

Eksploroni realitetin madhështor.

Falë kamerës infra të kuqe e cila gjendet në anën e përparme të makinës dhe teknologjisë „Night Vision“ edhe në vozitjen gjatë natës më lehtë mund të vëreni këmbësorët dhe shtazët në rrugë. E pajisur me pajisjen më të re me karakteristikat më të fundit të sigurisë dhe të asistencës në drejtimin e automjeteve, PEUGEOT 508 limuzina e re e tejkalon përvojën tuaj me pajisje të larta.

SHENOJENI RRUGËN TUAJ, INTENSIVISHT

Lejoni veten të frymëzoheni.

Me vozitje precize, me servo timonin dhe mbajtjen e përforcuar në rrugë përmes  mbështetjeve variabile, limuzina e re PEUGEOT 508  ju sjell përjetime të reja në vozitje dhe përforcon lëvizjen tuaj të lirë.