Rifter I RI

Rifter I RI

Rifter I RI

PEUEGEOT Rifter i ri zbulon një pamje të fuqishme dhe të fortifikuar. Brendia e tij moderne dhe teknologjike dhe modaliteti i dukshëm janë thirrje për të përjetuar një përvojë të pashembullt.

4 ARSYE PËR ZGJEDHJËN E PEUGEOT Rifter I RI

NGA NIVELI ALLURA DERI TE SILUETA E PAPARË DERI MË TANI

NJË PAMJE PËR QYTETIN DHE RRUGËN E HAPUR

Pa ndonjë kompromis në dukje. Elegant, i fuqishëm, i shkathët, PEUGEOT Rifter i ri është simbol i shumëfishësisë. Me një kapuç të shkurtër e të lartë dhe klirens të ngritur, ai huazon shkëlqyeshëm kodet e automjeteve që janë të përshtatura për të gjitha llojet e rrugëve. Fenerët me nënshkrimin e integruar të dritës dhe grilat vertikale të ftohësit theksojnë baraspeshën e tij, siluetën kompakte dhe dinamike.

STILI IDENTIK I PEUGEOT-it

Me krenari prezantojmë trashëgimtarin. Me fundin e përparmë karakteristik në disa nga modelet e  PEUGEOT dhe me dritat e pasme amblematike, PEUGEOT Rifter i ri shfaqet si një ikonë e re e markës. Gjithmonë më modern, versioni GT Line, befason duke lidhur pamjen moderne me elegancën.

I GATSHËM PËR VEPRIM

 

PEUGEOT i-COCKPIT®, FTESË PËR VOZITJE

Me Peugeot i-Cockpit®, zbuloni vozitjen e rehatshme dhe instinktive, falë timonit kompakt,  instrument tabelës në lartësinë e shikimit dhe ekranit të madh me prekje prej 8 “i. Mbajeni kontrollin mbi automjetin në rrugë, duke përdorur pozicionin e privilegjuar dhe Grip Control-in e avancuar për përmirësimin e lëvizjes.

 

MOTORËT PËR MË SHUMË LIRI NË LËVIZJE

Zbuloni kënaqësi edhe më të këndshme të vozitjes. Në saje të inovacionit naftë, si dhe motorëve me benzinë ​​dhe ndërruesit automatik të shpejtësisë me tetë shpejtësi EAT8, PEUGEOT Rifter i ri dallohet me performancën e tij në lidhje me konsumin racional në shfrytëzimin real.

INTELEGJENCA PËR MË SHUMË LEHTËSI

MODULARITETI IMAGJINATIV PËR MË SHUMË HAPËSIRË PËR SHTYRJE

Peugeot Rifer i ri u përshtatet të gjitha dëshirave tuaja. Xhami i derës së bagazhit i cili hapet, 5 ose 7 vende, 3 vende të pavarura prapa që mund të palohen me funksionin Magik Flati, vëllimi bagazhit  prej 775 deri në 3500 litra ujë, Zénith® çatia me me një numër thurjesh. Falë modalitetit imagjinativ, PEUGEOT Rifter të ri nuk i mungon hapësira dhe mundëson ngarkim të shpejtë dhe efikas.

VOZITJA E LEHTË DHE E REHATSHME

Inovacioni në qendër të kabinës. Lidhur me navigacion 3D, me funksionin e Mirror Screenit, shërbimet e Peugeot Connect,  me mbushje induktive të telefonit, PEUGEOT Rifter i ri ka një lidhje të gjerë. Që të jetë vozitja edhe më e sugurt, përdorni ndihmën për vozitje të brezit të fundit.