SUV 2008

SUV 2008

SUV 2008

I KRIJUAR PËR TË DOMINUAR

3 ARSYE PËR ZGJEDHJËN E PEUGEOT SUV 2008

I KËNAQSHËM DHE I FUQISHËM

Vozitja stimulative dhe e këndshme, dizajni elegant, cilësia pa kompromis ndikojnë që të bindeni se PEUGEOT është përpjekur që me këtë model t’ju sigurojëmë shumë kënaqësi.

PEUGEOT  2008 SUV i ri dallohet nga makinat nga segmenti i SUV modeleve kompakte. Lejoni t’ju josh dizajni i tij, fuqia e tij dhe temperamenti, i cili në të njëjtën kohë është i guximshëm dhe i sofitikuar.

SUV KRIJON PËRJETIME UNIKE

Në saje të pasurisë së materialit dhe përpunimit përfundimtar të sofistifikuar, PEUGEOT 2008 SUV i ri kompakt do t’ju mundësojë të përjetoni përvojë të fuqishme. Zëni vendin në timonin kompakt të  PEUGEOT-Cockpit®: instrument tabela në lartësi të shikimit dhe ekrani me prekje ju sigurojnë ngasje intuitive, të shkathtë dhe të sigurt, si dhe qëndrim të shkëlqyeshëm në rrugë.

Teknologjitë e ndryshme janë të pranishme: ndihma në ngasje, lidhja dhe siguria në mënyrë që të përjetoni ngasje unike.

SUV TEKNOLOGJIK

SUV kompakt me siluetë të përcaktuar të pamjes dhe masa e mbajtur janë dy adute të fuqishme të PEUGEOT 2008 të ri. Shtojani këtyre cilësive gama BlueHDi dhe PureTech motorët dhe do të fitoni konsumin e përkryer të shpenzimeve dhe emetimin e CO2.

Kënaquni në ngasjen e rrjedhshme dhe ekonomike me ndërrues shpejtësish (transmision) automatik me 8 shpejtësi EAT8.Kalimet e tij janë të shumfishta, të shpejta dhe të rrjedhshme.