SUV 3008

SUV 3008

SUV 3008

SHUMË PËRPARA TË GJITHËVE - SUV PEUGEOT 3008 i ri zbulon forcën dhe karakterin e tij. Pamja e mrekullueshme e SUV vërteton se ky në të njëjtën kohë është i fuqishëm dhe elegant. Hipni në kabinën e teknologjisë së re SUV 3008 dhe do të përjetoni përvojë edhe më të madhe në ngasje.

3 ARSYE PËR ZGJEDHJËN E PEUGEOT SUV 3008

PAMJA QË FRYMËZON

Lejoni të josheni nga ana e përparme e fuqishme SUV PEUGEOT 3008, me grilla të pllakzave të kromizuara dhe me fenerë LED të fuqishëm me formë ekspresive. Zbuloni linjat e rrjedhshme dhe dinamike, të theksuara me detaje elegante të kromizuara. Unik aq sa edhe tërheqës, pamja e SUV PEUGEOT 3008 është sublimim i Black Diamond me çati dhe kornizë të zezë-shkëlqyese nga prapa që integron dritat LED stop me tri fusha paralele, që ndriçojnë ditën dhe natën.

DERI MË TANI MË ME PËRVOJË

Me PEUGEOT-Cockpit-in® e ri spektakular, PEUGEOT-i 3008 SUV i ri ju fton të zbuloni 100% universin dixhital me 8 inç, me ekran të ndjeshëm ndriçues me prekje, tabela numerike në lartësi të shikimit që mund të konfigurohet dhe të personalizohet, timoni kompakt me komanda të integruara dhe me komandë elektrike të transmisionit automatik do të zgjerojë përvojën tuaj në ngasje.

TEKNOLOGJITË GJENIALE

Bota hetimore, gjithashtu do të thotë të respektosh teknologjitë që respektojnë mjedisin jetësor. Shasia PureTech ose BlueHDi motorët dhe transmisioni automatik EAT6 e vendosin PEUGEOT-in 3008 ndër SUV e ri ndër modelet më efikase në kategorinë e tij.

 

*Sipas direktivës EU

Ngasja nëpër qytet (l/100km): 4,2-7,3; Emetimii i CO2 (g/km): 110-174

Ngasja në rrugë të hapur (l/100km): 3,5-5,1; Emetimi i CO2 (g/km): 92-116

Ngasja e përzier (l/100km): 3,8-6,00; Emetimi i CO2 (g/km): 100-136