SUV 5008

SUV 5008

SUV 5008

SHPIKJA E DIMENSIONEVE TË REJA

3 ARSYE PËR ZGJEDHJËN E PEUGEOT SUV 5008

DIMENSIONI I RI I SUV MODELIT

SHPIKJA E DIMENSIONEVE TË REJA

Në të njëjtën kohë i fuqishëm dhe elegant, pamja e SUV Peugeot 5008 në shikim të parë impresionon. Silueta elegante, çatia Black Diamond dhe përpunimi përfundimtar i grilave të ftohësit me stolisjet e kromizuara, në mënyrë diskrete theksojnë forcën e tij.

VOZITJA CILËSORE

LejonI ndjenjat tuaja të flasin për ju në Peugeot i-Cockpit® të ri dhe në rrethin e tij, mjedisin e tij të teknologjisë së lartë. Plotësisht digjitale 12.3“ instrument tabela në lartësi të shikimit e cila mund të personalizohet, ekrani me prekje 8″i, timoni i ri kompakt me komanda të integruara dhe dorëza elektrike e ndërruesit automatik të shpejtësisë.

KËNAQËSIA E VËRTETË

NDDJEHUNI TË LIRË

Nëse jeni vetëm ose jeni më shumë në
Peugeot 5008 SUV me 7 vende,
kënaqësia juaj në vozitje merr plotësisht dimension i ri. Një ambient
i këndshëm, i plotësuar nga drita e cila depërton përmes çatisë panoramike dhe komoditeti akustik i denjë për makinat më të mira të udhëtarëve ju bëjnë të ndiheni të lirë në aventurat
e reja.

FORMA E NDRYSHME E MADHËSISË

Me tri sedilje të pavarura dhe me 2 sedilje në rreshtin e tretë, që mund të palohen dhe të nxirren, konfigurojeni SUV 5008 ashtu si dëshironi  në mënyrë që t’i vendosni komod udhëtarët tuaj. Dhe, për një kënaqësi edhe më të madhe, personalizojeni mjedisin tuaj të brendshëm falë Peogeot- Cockpit-it® Amplify dhe kënaquni në Hi-Fi Focal zërim.

I GATSHËM PËR AKSION

BËJENI KREJT ATË ÇKA DËSHIRONI

Transformoni SUV tuaj sipas dëshirave dhe nevojave tuaja dhe përfitoni nga volumi i madh i ndarjes së ngarkesës. Ka shumë përfitime për ju, si për shembull: mundësia e një karrigeje pasagjerësh e modular, mundësia e nxjrrjes së ulëses në rreshtin e tretë (vetëm 11 kg peshë për vend), 3 vende plotësisht të pavarura në rreshtin e dytë dhe 38 litra hapësirë për shtyrjen e gjërave në kabinën e pasagjerëve.

KËNAQËSIA E PËRGJEGJSHME

Forma e re e makinës ekzistuese është para jush, me shasinë e lehtësuar, pjesët dhe pajisjet. Me motorët PureTech ose BlueHDi, me motorët me ndërrues automatikë shpejtësish EAT6, Peugeot ia hap rrugën epokës së re të modelit SUV me performancat më të mira.