Traveller

Traveller

Traveller

Me furgonin e PEUGEOT Traveller, zbuloni vizionin modern të udhëtimit dhe shtrirjes së madhe. Pamje të shkëlqyera, cilësi të denjë për aftësi dhe shkathësi të markës PEUGEOT, motorët BlueHDi Euro 6, mjedisi dhe konfori në nivel të lartë ... të gjitha adutet janë bashkuar për t'ju krijuar kënaqësi në udhëtimet tuaja.

3 ARSYE PËR ZGJEDHJËN E PEUGEOT Traveller

PAMJA QË FRYMËZON

PEUGEOT Traveller ju fton të niseni në një udhëtim për t’u çlodhur dhe për ta kaluar kohën duke zbuluar destinacione të reja.

Silueta e saj moderne dhe elegante ndikon që të shihet brendia  e saj modere e konceptuar për kalimin e kohës bashkërisht.

Ky PEUGEOT Travell me pamje interesante gjithashtu mund të mburret me maskën e re vertikale, shkrimin ndriçues LED, fenerët Xenon me të cilën konfirmon pamjen e tij të fuqishme.

Shumë lehtë, shjeshtësojeni udhëtimin tuaj, duke përdorur 3D të lidhur me navigacion i ri të brezit të ri, duke përdorur komandën e njohjes së zërit.

Ajo përmban shërbime përmes internetit dhe informacion për trafikun TomTom Trafik në kohë reale.

MODALITETI DHE FLEKSIBILITETI MË I MADH

Për t’ju mbajtur të përditësuar, PEUGEOT Traveller është në dispozicion në 3 gjatësi dhe lartësia e tij është e kufizuar në 1.90 m.

Me pajisje të shumta dhe mundësi konfigurimi prej 5, 7 ose 8 vendesh, madje edhe në versione kompakte, Peugeot Traveler është funksional dhe përshtatet për të gjitha nevojat tuaja. Për më tepër, vendet e saj të rrëshqitshme ju lejojnë të shfrytëzoni plotësisht hapësirën. Gjithashtu, zbuloni një çati me lxhama të ndarë në dy pjesë dhe kënaquni në dritën që ju përshtatet.

Gjithashtu,PEUGEOT Traveller I ka paraparë të gjitha në mënyrë që tua lehtësojë jetën. Në saje të funksionit inovativ të dyerve hansdsfree anësore rrëshqitëse, do të zbuloni dhe do t’I mbyllni dyert e motorizuara rrëshqitëse me këmbë nën anën e prapme të makinës. Mjafton të keni me vete vetëm çelësin elektronik.

REFERENC E RE NË UNIVERSIN E MAKINËS FURGON

Zbuloni vizionin modern të udhëtimit dhe hapësirat e mëdha me PEUGEOT Travell. Pamje të shkëlqyeshme, cilësi, njohuri dhe aftësi të PEUGEOT, me motorët BlueHDi Euro 6, ambient dhe rehatshëm në nivel të lartë … të gjitha adutet janë bashkuar për t’ju siguruar udhëtime të këndshme.

Baza e re PEUGEOT Traveller, e cila iu ka përshtatur platformës modulare EMP2, garanton një nivel të lartë komoditeti, cilësie dhe efikasiteti. Kjo platformë e re e bën brendinë shumë të gjërë dhe krijon komoditeti të denjë për dijen dhe shkathtësinë e  markës PEUGEOT.

Motorët e tij BlueHDi prej 95 hp deri në 180 kf dhe transmisioni i ri i automatik EAT6 ofrojnë kënaqësi në ngarje, por edhe emtim dhe shpenzim ndër më të ulëtit në segment.