TEKNOLOGJIA HIBRIDE

PËRPARËSITË E MODULIT 100% ELEKTRIK TEK VETURAT HIBRIDE

5 "jo-të" - Një përvojë e rehatshme e ngasjes

undefinedimage
S'ka zhurmë

undefinedimage
S'ka ndërrim të shpejtësive

undefinedimage
S'ka dridhje

undefinedimage
S'ka emetim të CO2

undefinedimage
S'ka erë të karburanteve

MBI ÇFARË PARIMI FUNKSIONOJNË VETURAT HIBRIDE?

PLATFORMA EMP2

Platforma e re EMP2 (CMP) është zhvilluar për të integruar në mënyrë perfekte komponentët specifikë të secilës energji, pa kompromentuar performancën.

1 / 2
MOTORI PLUG-IN HYBRID

KOMBINIMI I MOTORRIT ELEKTRIK DHE MOTORIT ME BENZINË OPTIMAL DHE PA VËREJTJE

Një konverter i ri me shumë pllaka përdoret për të ndryshuar ndërruesin midis motorit elektrik dhe motorit me djegie të brendshme, i cili siguron 60 Nm më shumë rrotullime dhe funksionim më të mirë.

AMORTIZIMI ELEKTRIK NË PJESËN E PRAPME
Në versionin HYBRID4, boshti i pasmë me shumë lidhje është i pajisur me një motor elektrik 100 KF / 80 kW për të siguruar mbështejte në të katër rrotat, pa ndikuar në brendësinë e veturës.

BATERIA PLUG-IN HYBRID

BATERIA LITIUM-JON

Bateria litium-jon me tension të lartë (300 V) ndodhet nën ulëst e pasme në të dy versionet HYBRID dhe HYBRID4 (4WD). Bateria ka një kapacitet midis 11.8 kWh* dhe 13.2 kWh**. Bateria ka një garanci 8-vjeçare ose 160,000 km për 70% të kapacitetit të saj të mbushjes. Për të optimizuar emetimet e CO2, zgjidhni të ngasjen në modulin e plotë elektrik për ngasjen e përditshme në qytet. Mund të arrini deri në 135 km/h në modulin elektrik përpara se motori me djegie të brendshme të fillojë të punojë. *Për Peuget 508 dhe Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid **Për Peugeot 3008 Plug-in Hybrid.

1 / 5
MENAXHIM I PËRMIRËSUAR

FUNKSIONI I RI „BRAKE“ PËR KËNAQSI EDHE MË MË TË MIRË TË LJETJES

Shoferi mund të aktivizojë funksionin „Brake“ i cili lejon automjetin të ngadalësojë shpejtësinë pa përdorur pedalin e frenave. Në të njëjtën kohë, lejon që bateria të ngarkohet, veçanërisht gjatë drejtimit në distanca të gjata. Në modalitetin „Drive“, thjesht duke tërhequr përsëri përzgjedhësin në transmetimin automatik, aktivizohet funksioni „Brake“ (frenimi i motorit).

MËSO MË SHUMË PËR BOTËN E VETURAVE ELEKTRIKE