PEUGEOT 308 I RI

Peugeot 308 dhe 308 HYBRID | hatchback kompakt
me motor me djegie të brendshme ose motor hibrid

Tepër joshës, PEUGEOT 308 i Ri, magjeps me karakterin e tij të fuqishëm dhe dinamik. Për të shijuar çdo moment, përfitoni nga teknologjitë inovative dhe praktike të mundësuara nga Peugeot i-Cockpit® që përmirëson përvojën tuaj. Për komoditetin e ngasjes, duke ofruar kombinimin më të mirë të efikasitetit dhe performancës, zbuloni fuqinë e zgjedhjes* falë një game të gjerë motorësh hibridë me benzinë, naftë ose Plug-In me autonomi deri në 60 km**.

DIZAJNI

1 / 2
PEUGEOT 308 I RI – LOGOJA E RE E PEUGEOT E VENDOSUR NË GRILË

Silueta mahnitëse e PEUGEOT 308 të Ri duket dinamike nga çdo kënd. Linjat e tij tërheqëse, dhe atletike me përmasa të theksuara nxjerrin në pah karakterin e tij të fuqishëm:
- Grila e guximshme dhe e madhe vertikale vazhdon me kapakun e gjatë të motorit.
- Pjesa e pasme është solide dhe e fuqishme, dhe aerodinamika e tij theksohet nga vija e ulur e kulmit. Është dukshëm më i madh, duke qëndruar fort mbi rrotat e tij.
- Profili i spikatur dhe i rrjedhshëm zbulon pamjen e tij atletike.

1 / 3
JOSHJE INTENSIVE

Dizajni intensivisht joshës i PEUGEOT 308 të ri ju pushton në shikim të parë. Është automjeti i parë që mban logon e re PEUGEOT, identitetin e përjetshëm të markës, duke kombinuar historinë dhe ultra-modernitetin. Stema e re, me pamjen e saj bashkëkohore, qëndron me krenari në grilë. Monogrami 308 zbukuron kapakun e motorit, me një pjesë të përparme që sinjalizon pamjen e re.

PEUGEOT i-COCKPIT®


SHPIRTI TEKNOLOGJIK

PEUGEOT i-Cockpit® i Ri është ergonomik dhe intuitiv, duke lejuar akses të lehtë në të gjitha funksionet e dizajnuara me kujdes për të transformuar kohën e udhëtimit tuaj në kohë cilësore.

- Kontrolluesi i ri kompakt me opsionin e ngrohjes që bashkon të gjitha kontrollet*.
- 3D Paneli ** ose 3D holografi*** dixhital i instrumenteve.

Për një përvojë të përbashkët, pasagjerët mund t'i qasen lehtësisht PEUGEOT i-Cockpit®:
- Ekran i ri intuitiv dhe i personalizueshëm me shumë opsione**** dhe kanale të reja virtuale i-toggles*****.
*Konsolë e re qendrore me më shumë hapësirë ruajtëse.

1 / 5
DIZAJN DHE TEKNOLOGJI PËR REHATI MË TË MIRË

I gjithë informacioni që i nevojitet shoferit shfaqet në panelin e ri të instrumenteve.

I vendosur në nivelin e shikimit, ky panel instrumentesh përfshin një ekran dixhital 10 inç (nga niveli i pajisjeve) Active Pack. Në versionin GT, ai kalon në dimensionin e tretë me 3D i-Cockpit®.

Paneli i instrumenteve plotësisht i konfigurueshëm dhe i adaptueshëm mund të shfaqet në forma të ndryshme (Navigim, Radio/Media, Sistemet e Asistencës së Ngasjes, Rrjedhja e Energjisë, etj.)

1 / 2
LIRIA E ZGJEDHJES

Me PEUGEOT 308 të ri, ju keni lirinë për të zgjedhur energjinë tuaj dhe mund të shijoni stabilitetin e jashtëzakonshëm të veturës, komoditetin suprem dhe kënaqësi të madhe gjatë ngasjes.

- Shijoni përparësitë e hibriditit - deri në 60 km autonomi WLTP * në modalitetin elektrik.
- Zgjidhni motorët e fuqishëm dhe efikas me djegie të brendshme, PureTech ose BlueHDi, të gjithë të pajisur me sistemin Stop & Start.

TEKNOLOGJIA

1 / 4
KËNAQËSI NË NGASJE SI KURRË MË PARË

PEUGEOT 308 i Ri është i pajisur me sisteme të shumta ndihmëse për ngasje dhe manovrim, për të rritur rehatinë dhe sigurinë tuaj, në veçanti:

- Kamera e re 180* me rezolucion të lartë e vendosur prapa***
- Asistencë parkimi 360° me katër kamera***
- Gjurmimi i me rreze të gjatë i „këndeve të vdekura“ ***

Dhe ju ndihmon drejt drejtimit gjysmë autonom me:

- Adaptive Cruise Control me funksionin Stop & Go**
- Asistencë aktive për mbajtjen e korsis (Lane Assist)**

Informacion teknik

undefinedimage

MOTORËT HYBRID PLUG-IN

HYBRID 225 e-EAT8, kombinon:

• Motori PureTech 180 HP (132 kW)*
• Motor elektrik 81 kW
• Ndërruesi i ri automatik e-EAT8 elektrik me 8 shpejtësi

HYBRID 180 e-EAT8, kombinon:
• Motori PureTech 150 kf (110 kW)**
• Motor elektrik 81 kW
• Ndërruesi i ri automatik e-EAT8 elektrik me 8 shpejtësi

Bateria elektrike 12,4 kWh siguron autonomi 100% elektrike deri në 60 km WLTP***

undefinedimage

AUTONOMIA DHE MBUSHJA

DERI DERI 60 KM (WLTP) NE MODULIN ELEKTRIK

Autonomia baterisë së re litium-jon të PEUGEOT 308 HYBRID ju lejon të udhëtoni deri në 60 km në modulin elektrik sipas protokollit të certifikimit WLTP* (Procedura e Harmonizuar Botërore për Testimin e Veturave të Lehta).

undefinedimage

MOTORËT PURETECH DHE BLUEHDI

PEUGEOT 308 i Ri është i pajisur me gjeneratën e fundit të motorëve Euro 6* me emetime të ulëta të CO2, të gjithë të pajisur me Stop & Start.

Benzinë**, motor 1.2 l me 3 cilindra:
• PureTech 110HP S&S BVM6,
• PureTech 130HP S&S BVM6,
• PureTech 130HP S&S EAT8***.

Naftë**, motor 1.5 l me 4 cilindra:
• BlueHdi 130HP S&S BVM6,
• BlueHdi 130HP S&S EAT8***.

1 / 3
DIMENSIONET E JASHTME TË PEUGEOT 308 TË RI

Gjatësia: 4367 mm
Gjerësia: 1859 mm
Lartësia: 1441 mm