PEUGEOT 408 PLUG-IN HYBRID I RI

PEUGEOT 408 I RI: I PAPARASHIKUESHËM NGA ÇDO KËND

Siluetë e re frymëzuese Fastback. Elegante. Gjenerata e fundit e PEUGEOT-i-Cockpit®. Keni mundësinë për të zgjedhur midis një motori benzinë ose një Plug-In Hybrid i

Në pritje të aprovimit të WLTP-së
.DIZAJNI I PEUGEOT 408

Dizajni i mrekullueshëm i PEUGEOT 408 të Ri karakterizohet nga qëndrimi i tij dinamik dhe frymëzues Fastback. Eleganca e tij moderne e veçon atë nga pjesa tjerët. Me rritje të distancës nga toka, por me ruajten e lartësisë, dizajni i tij sportiv dhe linjat e tij të rrjedhshme theksojnë kualitetet e tij aerodinamike.

1 / 5
PJESA PRAPA IMPRESIVE

Dritat e pasme unike të teknologjisë së fundit. Drita Full LED i

*I disponueshëm si opsion standard, opsional ose i padisponueshëm - varësisht prej versionit.
ose 3D Full LED i
*I disponueshëm si opsion standard, opsional ose i padisponueshëm - varësisht prej versionit.
në formën e tre kthetrave të luanit. Hapësira në pjesën e pasme të kulmit drejton ajrin rreth automjetit, për aerodinamikë edhe më optimale.


PEUGEOT i-Cockpit®

Gjenerata e fundit PEUGEOT i-Cockpit® me një timon kompakt me kontrolle të integruara, një panel instrumentesh 3Di

*I disponueshëm si opsion standard, opsional ose i padisponueshëm - varësisht prej versionit.
me një ekran dixhital 10" dhe një HD ekran qendror 10", ofron ergonomi dhe teknologji me cilësi të lartë. Pozicioni i shoferit në PEUGEOT 408 të ri kombinon dukshmërinë e një crossover dhe komoditetin e një Fastback. Rruga nuk do të duket më e njëjta.

1 / 5
KOMODITET SUPERIOR

Përpara dhe mbrapa, shijoni aksesueshmërinë e PEUGEOT 408 të ri. Hapësira e bollshme në rreshtin e dytë ofron rehati optimale për pasagjerët. Në konsolen qendrore mund të gjeni shumë zona magazinimi ku mund të vendosni artikujt dhe aksesorët tuaj.


TEKNOLOGJIA NË PEUGEOT 408 TË RI

1 / 2
SISTEMET E NDIHMËS SË SHOFERIT

E gjithë paketa e sistemeve të asistencës së ngasjes ju lejon të udhëtoni komod dhe të qetë:

• Ngasni në mënyrë gjysmë autonome me paketën e re Drive Assist 2.0 i

Do të jetë në dispozicion në të ardhmen. Sistemi përfshin ndryshimin gjysmë autonom të korsisë dhe rekomandimin për avancim të shpejtësisë

• Night vision i
Do të jetë në dispozicion në të ardhmen

• Asistencë parkimi me pamje 360
• Monitorimi i këndeve të vdekura me rreze të gjatë i
Deri në 75 m. Në dispozicion si pajisje standarde, pajisje shtesë apo i padisponueshëm, varësisht prej pakos

• Frenim automatik në rast rreziku i
Në dispozicion si pajisje standarde, pajisje shtesë apo i padisponueshëm, varësisht prej pakos


FUQIA E ZGJEDHJES

1 / 2
HIBRID OSE BENZINË

• Në Plug-In Hybrid, moduli elektrik ju jep lirinë për të vozitur nëpër qytet dhe disa zona me emetim të ulët.

• Me motorët me benzinë, motori PureTech 130 HP EAT8 S&S kombinoni performancën dhe efikasitetin.


undefinedimage

MOTORËT PLUG-IN HYBRID

2 motorë Plug-In Hybrid i

HYBRID 225 e-EAT8 me tërheqje në rrotat e përparme dhe HYBRID 180 e-EAT8 me tërheqje në rrotat e përparme – Konsumi i karburantit dhe emetimet e CO2 i nënshtrohen certifikimit WLTP
në kombinim me:

• Motor elektrik 81 kW
• Ndërrues automatik elektrike me 8 shpejtësi e-EAT8
• Motor PureTech 180 hp (132 kW) ose motori PureTech 150 hp (110 kW)

undefinedimage

SHTRIRJA DHE AUTONOMIA

Autonomia në modulin elektrik i nënshtrohet certifikimit WLTP.

Koha e plotë e mbushjes i

Vlerësimi sipas kushteve standarde


• 1 orë e 55 minuta duke përdorur mbushes muri (32 A me mbushes 3,7 kW)
• 3 orë e 50 minuta duke përdorur një prizë të përforcuar (14 A me mbushes 3,7 kW)
• 7 orë e 05 minuta duke përdorur një prizë standarde shtëpiake (8 A me mbushes 3,7 kW)

undefinedimage

MOTORI ME BENZINË

Motori me benzinë PureTech me 130 kf (konsumi i karburantit dhe emetimet e CO2 i nënshtrohen certifikimit WLTP) kombinohet me nderruesin automatik me 8 shpejtësi dhe ndryshimet e shpejtësive mund të bëhen nëpërmjet vozitjeve të vendosura në timonin kompakt për rehati maksimale të shoferit.


PEUGEOT 408 PLUG-IN HYBRID

1 / 3
FRENIMI RIGJENERATIV

Funksioni i frenimit rigjenerues Brake i

Ky funksion i mundëson veturës të ngadalësojë shpejtësinë pa e shtypur pedalin e frenave. Funksionon si frenues motori dhe ngarkon baterinë.
në PEUGEOT 408 HYBRID të Ri, mundëson rikuperimin e pjesshëm të energjisë gjatë frenimit dhe ngadalësimit i
Ky veprim i mundëson shoferit të mbushë pjesërisht baterinë (e tensionit të lartë) dhe të rrisë autonominë e PEUGEOT 408 të ri.
.


DIMENSIONET E PEUGEOT 408

1 / 3
DIMENSIONET E JASHTME TË PEUGEOT 408 TË RI

PEUGEOT 408 i Ri, ofron hapësirë të bollshme.

• Gjatësia: 4687 mm
• Gjerësia (Pa pasqyra të jashtme): 1848 mm
• Lartësia: 1486 mm