PEUGEOT 508 SW

PEUGEOT 508 SW: VETURË E KUALITETIT TË LARTË ME MOTORË HIBRID OSE ME MOTOR ME DJEGIE TË BRENDSHME.

Zbuloni PEUGEOT 508 SW, një premium veturë në këtë kategori, me një dizajn të mrekullueshëm. Ofron rehatinë e një Sedani; hapësirën e një SW-je; stili sportiv të një Coupe-je; dhe karakteristika teknologjike pa kompromis me motorë efikasë me NAFTË, BENZINË dhe PLUG-IN HYBRID.

DIZAJNI

NJË KARAVAN RADIKAL

Me stilin e tij të mprehtë dhe të fuqishëm, linjat e tij elegante dhe grilën e re ekspresive në krom të errët me detaje të zeza me shkëlqim i

Достапно кај GT и GT Premium
, PEUGEOT 508 SW krenohet me një elegancë moderne që është sa e gjerë aq edhe sportive. Në pjesën e pasme, gypat e dyfishtë të kromit i
Во согласност со верзијата и моторот
konfirmojnë stilin e tij sportiv dhe shiriti i tij i zi me shkëlqim tregon efektin 3D të dritave unike të brendit Full LED i
Në dispozicion si pajisje standarde ose si pajisje shtesë, varësisht prej pakos
.

1 / 6
DRITAT E PËRPARME

Për shikueshmëri edhe më të mirë ditën dhe natën, Peugeot 508 SW përdor gjeneratën e fundit të teknologjisë LED. Është e pajisur me Dritat Full LED i

Në dispozicion si pajisje standarde ose si pajisje shtesë, varësisht prej pakos
, me rregullim automatik të lartësisë së dritës i
Функцијата автоматски ја прилагодува висината на светлото според товарот на возилото за да не ги попречува другите учесници во сообраќајот
, treguesit LED përpara si dhe dritat për kthesa.

PEUGEOT i-COCKPiT®

PEUGEOT i-COCKPiT®

Me timonin e tij kompakt, panelin digjjital të ngritur të instrumenteve dhe HD Ekranin 10" i

Në dispozicion si pajisje standarde ose si pajisje shtesë, varësisht prej pakos
, PEUGEOT i-Cockpit® në PEUGEOT 508 SW premton ergonomi të pakufizuar dhe kënaqësi në ngasje.

Në versionin PLUG-IN HYBRID, paneli i instrumenteve dhe ekrani i PEUGEOT i-Cockpit integrojnë një univers tërësisht të dedikuar për Plug )in Hyrid, i cili lejon shfaqjen e informacionit specifik, në veçanti rrjedhën e energjisë, modulin e drejtimit i
Mënyrat e ngasjes: Elektric, Hybrid, Comfort dhe Sport. Moduli Comfor vjen vetëm me amortizim aktiv (si pajisje standarde, opsionale ose i padisponueshëm, varësisht prej pakos)
, autonominë në modulin elektrik, distancën e mbetur me karburante dhe matësin e fuqisë i
Matësi i energjisë është një tregues i përdorimit të energjisë: Charge, Eco, Sport
.

1 / 5
PLUG-IN HYBRID UNIVERSE

Programoni mbushjen e veturës suaj hibride nëpërmjet HD Ekranit 10“ HD (Standard). Hyni tek informatat dhe cilësimet e ngasjes:

• Rrjedhja e fuqisë ilustron se si funksionon sistemi hibrid.
• Statistikat e konsumit të energjisë elektrike dhe karburantit.
• Vendndodhja e pikave te mbushes dhe autonomia në modulin elektrik (Përmes Navigacionit).
• Konfigurimi i mbushjes së baterisë.
• Aktivizimi i funksionit e-Save.


SISTEMI AKUSTIK HI-FI FOCAL®

PEUGEOT 508 SW krenohet me një sistem audio Hi-Fi nga FOCAL®, të cilët janë ekspertë të njohur francezë për teknologjinë e tyre të patentuar dhe akustiken unike.
Sistemi përmban dhjetë altoparlantë të pajisur me teknologjinë FOCAL® që mundësojnë qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të zërit pavarësisht nga ajo që po dëgjoni, si dhe riprodhim të qartë dhe të detajuar të tingullit të brendshëm.

FUQIA E ZGJEDHJES

Pas timonit të PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID përjetoni një udhëtim të qetë dhe mavrim të përsosur që mundësohet nga amortizimi aktiv (Amortizimi aktiv i lejon shoferit të zgjedhë midis tre mënyrave të ngasjes: normal, comfort ose sport. Vjen ne paisje standarde, opsionale ose nuk është fare opsione e kjo varet nga pako apo versioni.). Zgjidhni motorin që ju përshtatet më së miri:

• Me motorin Plug-In Hybrid, ju bëheni më të shkathët gjatë ngasjes. Në modulin elektrik ju keni akses në zonat e kufizuara dhe mund të shijoni kënaqësinë e ngasjes së qetë me pak dridhje.

• Me motorin me djegie të brendshme, zgjidhni nga motorët me Benzinë dhe Naftë me performancë të lartë të pajisur me funksionin Stop&Start (Stop&Start: një sistem për ndalimin dhe rindezjen automatike të motorit për të kursyer karburant dhe për të reduktuar ndotjen).

TEKNOLOGJIA


NIGHT VISION

Gjatë natës ose në kushtet e shikueshmërisë së vështirësuar, kamera me rreze infra të kuqe nga sistemi "Night Vision" i

Në dispozicion si pajisje standarde ose I pa disponueshëm, varësisht prej pakos.
zbulon praninë e këmbësorëve ose kafshëve përpara automjetit për siguri optimale gjatë ngasjes. Imazhi shfaqet në fushën tuaj të shikimit në panelin e instrumenteve dixhitale, shoqëruar me një paralajmërim.


NGASNI NË MËNYRË AUTONOME

Me Drive Assist Plus Pack i

Стандард, опција или недостапно во извор од верзијата
, ngasni PEUGEOT 508 SW tuaj në mënyrë gjysmë autonome. Duke përdorur radarin e integruar në qendër të maskës së përparme dhe kamerës së vendosur në pjesën e sipërme të xhamit të përparmë, "Adaptive Cruse Control" me funksionin Stop & Go ju lejon të rregulloni automatikisht shpejtësinë e veturës tuaj me atë të veturës para jush, duke mbajtur një distancë konstante. Kjo është e lidhur me sistemin e mbajtjes së korsisë, i cili ruan pozicionin e veturës në korsinë e zgjedhur nga shoferi.


OPTIMIZO AUTONOMINË TUAJ

Për të ruajtur jetëgjatësinë e baterisë së PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID dhe për të personalizuar veturën tuaj, zgjidhni midis mënyrave të ngasjes që i përshtatet më së miri udhëtimit ose dëshirave tuaja, për të përfituar nga:

• Elektric: moduli 100% elektrik, deri në 135 km/h (Sa herë që niset vetura, moduli elektrik aktivizohet si parazgjedhje.)
• Hybrid: Alternimi në mes të elektrikut dhe motorit me djegie të brendshme, për të optimizuar përdorimin e energjisë.
• Comfort: kombinon modulin hibrid dhe rehatinë e sistemit të amortizimit(Vetëm me amortizim të kontrolluar (AMVAR) - Vjen si pajisje standard, opsionale ose nuk është fare i disponueshëm, varësisht prej versionit.).
• Sport: mobilizon të gjithë fuqinë e motorëve me djegie dhe elektrik për të marrë performancën dinamike maksimale.

1 / 3
VISIO PARK

Ky opsion përfshin një kamerë të përparme për një pamje 360˚, duke theksuar pengesat gjatë parkimit në parking. Sistemi përfshin gjithashtu asistencën automatike të parkimit për parkim të pjerrët dhe paralel (Active Assist - për parkim të pjerrët dhe paralel. Vjen si pajisje standard, opsionale ose nuk është fare i disponueshëm, varësisht prej versionit.).

INFORMACIONET TEKNIKE

undefinedimage

MOTORËT PLUG-IN HYBRID

Për të prodhuar një fuqi maksimale të kombinuar prej 225 kf, PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID kombinon:

• Motorin PureTech me Benzinë me 180 kf
• Motorin Elektrik 110 kf
• Ndërruesin automatik elektrik me 8 shpejtësi E-EAT8

Vlerat WLTP (Vlerat e shfaqura për konsumin e karburantit dhe emetimet e CO2 janë në përputhje me procedurën e testimit WLTP në bazë të së cilës bëhet aprovimi i veturave të reja që nga 1 shtatori 2018. E rëndësishme: Distanca që vetura mund të përshkojë mund të ndryshojë shumë, varësisht prej kushteve të përdorimit të veturës (stili i ngasjes, shpejtësia, pesha totale, etj.), përdorimi i pajisjeve të caktuara (klima e kondicionuar, ngrohja, etj.), lloji i gomave, kushtet e rrugës, kushtet e motit, etj.)

undefinedimage

KOHA E MBUSHJES DHE AUTONOMIA

Gama e baterisë litium-jon në PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID të R,i ju mundëson të udhëtoni deri në 52 km në modulin elektrik sipas standardit WLTP (Vlerat e shfaqura për konsumin e karburantit dhe emetimet e CO2 janë në përputhje me procedurën e testimit WLTP në bazë të së cilës bëhet aprovimi i veturave të reja që nga 1 shtatori 2018. Kushtet e testimit janë më realiste, konsumi i karburantit dhe emetimet e CO₂ të matura gjatë procedurës WLTP janë në shumë raste më të larta se matjet e përdorura me procedurën NEDC. Konsumi i karburantit dhe emetimet e CO2 mund të ndryshojnë në varësi të kushteve aktuale të përdorimit dhe faktorëve të ndryshëm si: pajisjet specifike, opsionet/pakot dhe lloji i gomave. Për më shumë informata, konsultohuni me stafin tonë të shitjes.

Duke përdorur kabllon standarde (të cilen e merrrni kur e bleni vetuën) , mund të bëhet mbushja e plotë deri në 7 orë me një prizë standarde. Mund të zgjidhni gjithashtu mbushësin e murit të instaluar direkt në shtëpinë tuaj për të përfunduar mbushjen në vetëm 1 orë e 45 minuta.

undefinedimage

MOTORËT ME DJEGJE TË BRENDSHME

PEUGEOT 508 SW mund të pajiset me motorë PureTech me Benzinë ose BlueHDi me Naftë, që janë në përputhje me standardin Euro 6. Këto versione ofrojnë kursim të karburantit, kënaqësi në ngasje dhe performancë të lartë.

Ofrohen 2 pako:

• Motor 1.2L PureTech 130 HP S&S EAT8 ((vlerat WLTP: Konsumi i karburantit nga 6.0 në 6.4 në ciklin e kombinuar (l/100 km) – Emetimet e CO2 (të kombinuara) WLTP: nga 134 në 145 (g/km). Vlerat e shfaqura për konsumin e karburantit dhe emetimet e CO2 janë në përputhje me procedurën e testimit WLTP në bazë të së cilës bëhet aprovimi i veturave të reja që nga 1 shtatori 2018.Kushtet e testimit janë më realiste, konsumi i karburantit dhe emetimet e CO₂ të matura gjatë procedurës WLTP janë në shumë raste më të larta se matjet e përdorura me procedurën NEDC. Konsumi i karburantit dhe emetimet e CO2 mund të ndryshojnë në varësi të kushteve aktuale të përdorimit dhe faktorëve të ndryshëm si: pajisjet specifike, opsionet/pakot dhe lloji i gomave. Për më shumë informata, konsultohuni me stafin tonë të shitjes.
• Motor 1,5L BlueHDi 130 HP S&S EAT8 (vlerat WLTP: Konsumi i karburantit nga 4,7 në 5,1 në ciklin e kombinuar (l/100 km) – Emetimet e CO2 (të kombinuara) WLTP: nga 123 në 133 (g/km ). Vlerat e shfaqura për konsumin e karburantit dhe emetimet e CO2 janë në përputhje me procedurën e testimit WLTP në bazë të së cilës bëhet aprovimi i veturave të reja që nga 1 shtatori 2018.Kushtet e testimit janë më realiste, konsumi i karburantit dhe emetimet e CO₂ të matura gjatë procedurës WLTP janë në shumë raste më të larta se matjet e përdorura me procedurën NEDC. Konsumi i karburantit dhe emetimet e CO2 mund të ndryshojnë në varësi të kushteve aktuale të përdorimit dhe faktorëve të ndryshëm si: pajisjet specifike, opsionet/pakot dhe lloji i gomave. Për më shumë informata, konsultohuni me stafin tonë të shitjes.

1 / 3
DIMENSIONET E JASHTME TË PEUGEOT 508 SW

Gjatësia: 4778 mm
Gjerësia (pa pasqyra të jashtme): 1859 mm
Lartësia: 1420 mm