PEUGEOT e-Expert

PEUGEOT e-EXPERT dhe EXPERT: VETURA KOMPAKTE KOMERCIALE

Vetura komerciale PEUGEOT Expert ka përparësi të shumta për të mbështetur biznesin tuaj dhe për të përmbushur të gjitha kërkesat tuaja.

Zbuloni fuqinë e zgjedhjes së PEUGEOT, kjo veturë komerciale ju jep lirinë për të zgjedhur midis një motori me naftë ose elektrik që mund të kalojë një distancë deri në 330 km i

Shifrat zyrtare për konsumin e karburantit (l/100 km) dhe emetimet e CO2 (g/km) për EXPERT janë: konsumi i kombinuar 35.3 (8.0) – 45.7 (6.2) dhe CO2 210-0 g/km. Nga 1 shtatori 2018, veturat e reja testohen në bazë të Procedurës së Harmonizuar Botërore të Testimit të Veturave të Lehta (WLTP), e cila është një procedurë testimi në botën reale për matjen e konsumit të karburantit, emetimet e CO2 dhe autonominë. Kjo procedurë WLTP është bërë në kushte reale testimi dhe zëvendëson plotësisht protokollin NEDC. Vlerat mund të ndryshojnë në varësi të pajisjeve specifike, opsioneve dhe llojit të gomave. Për më shumë informata, na kontaktoni.
.

ZGJIDHNI SIPAS NEVOJAVE TUAJA

Pavarësisht nëse jeni pronar biznesi ose menaxher flote, të gjitha profesionet kanë grupin e tyre të kërkesave. Për të përmbushur nevojat dhe përdorimet tuaja specifike, PEUGEOT Expert e gjeni në disa versione: S Premium, Grip Premium, Professional Premium dhe Asfalt Premium.

1 / 3
PËR ATA QË KALOJNË MË SHUMË KOHË NË KABINËN E PASAGJERËVE

Asphalt Premium i

Në dispozicion në versionin standard, versionin e gjatë dhe furgon
është i disponueshëm për profesionistët që kalojnë shumë kohë në veturën e tyre dhe zgjedhin komoditetin dhe sigurinë.

Asfalt Expert është i pajisur si standard me:

• Dritat e mjegullës dhe rregullimi automatik të dritave dytësore
• Navigacion 3D
• Sisteme të shumta të asistencës në drejtimin e veturës si paralajmërimi për largimin nga korsia, njohja dhe rekomandimet e shenjave të kufizimit të shpejtësisë dhe monitorimi i këndeve të vdekura.

DIMENSIONET

1 / 3
DIMENSIONET E JASHTME

• I Gjatë: Kompakt 4,6 m, Standard 4,95 m dhe i Gjatë 5,30 m
• Gjerësia: 2.20 (me pasqyre)
• Lartësia: -1000 kg Furgon: Kompakt 1910 mm, Standard 1899 mm
• Lartësia: -1400 kg Furgon: Kompakt 1950 mm, Standard/i Gjatë 1940 mm
• Lartësia: - Versioni me dy rende të ulëseve: Standard 1,935 mm, i Gjatë 1,940 mm

FUQIA E ZGJEDHJES

1 / 3
OFERTA E DYFISHTË E BATERIVE ME PERFORMANCË TË LARTË

PEUGEOT e-Expert mund të pajiset me një bateri të tensionit të lartë me një kapacitet prej 50 kWh me autonomi deri në 230 km sipas WLTP-së i

Bateria 50 kWh: E gjeni tek të gjitha versionet. Autonomia e deklaruar dhe vlerat e konsumit të energjisë janë në përputhje me procedurën e testimit WLTP, të cilës të gjitha automjetet e reja duhet t'i nënshtrohen që nga 1 shtatori 2018. Autonomia mund të ndryshojë varësisht prej mënyrës së ngasjes dhe faktorëve të ndryshëm si: shpejtësia, komoditeti termik në veturë, stili i ngasjes dhe temperatura e jashtme. Koha e mbushjes varet veçanërisht nga fuqia e mbushësit të instaluar në veturë, nga kablloja e mbushjes, si dhe nga lloji dhe kapaciteti i pikes së mbushjes.
ose me një kapacitet prej 75 kWh dhe mund të përshkojë një distancë deri në 330 km. sipas procedurës testuese WLTP i
Bateria 75 kWh: E gjeni tek versioni standard dhe versioni i gjatë. Autonomia e deklaruar dhe vlerat e konsumit të energjisë janë në përputhje me procedurën e testimit WLTP, të cilës të gjitha automjetet e reja duhet t'i nënshtrohen që nga 1 shtatori 2018. Autonomia mund të ndryshojë varësisht prej mënyrës së ngasjes dhe faktorëve të ndryshëm si: shpejtësia, komoditeti termik në veturë, stili i ngasjes dhe temperatura e jashtme. Koha e mbushjes varet veçanërisht nga fuqia e mbushësit të instaluar në veturë, nga kablloja e mbushjes, si dhe nga lloji dhe kapaciteti i pikes së mbushjes.
Bateria është e vendosur në mënyrë të përkryer në mënyrë që të mos ndikojë në hapësirën e pjesës së pasagjerëve dhe vëllimin e bagazhit.

Garancioni i baterisë është i vlefshëm për 8 vite ose 160,000 km për 70% të kapacitetit të mbushjes.

MOTORËT
undefinedimage

MOTORI 100% ELEKTRIK

PEUGEOT e-Expert i Ri është i pajisur me një motor elektrik me fuqi 100 kW (136 hp), falë të cilit është i gjithanshëm në qytet dhe jashtëzakonisht i qëndrueshëm dhe i sigurt në rrugët jashtë qytetit. Motori siguron përshpejtim të menjëhershëm falë rrotullimeve të menjëhershme prej 260 Nm. Shijoni një ngasje fleksibile, dinamike dhe të qetë (Megjithatë, kini kujdes që të mos humbni kontrollin e veturës dhe kini kujdes nga pjesmarrësit në komunikacion që nuk janë mësuar me automjete plotësisht pa zë) pas timonit të PEUGEOT e-Expert.

undefinedimage

SHTRIRJA DHE MBUSHJA

Me baterinë në PEUGEOT e-Expert, ju mund të udhëtoni deri në 330 km sipas WLTP. Mbushni PEUGEOT e-Expert tuaj nëpërmjet mbushësit të murit.

PEUGEOT e-Expert mund të mbushet plotësisht në mbushësin e murit 7,4 kW për:

• 7.5 orë në baterinë 50 kWh
• 11.5 orë në baterinë 75 kWh

Me mbushës muri trefazor (Ky lloj mbushësi mund të mos jetë i përshtatshëm për vendin tuaj. Ju lutemi, kontrolloni me personin që do të instalojë mbushesin nëse do të jetë i përshtatshëm përpara instalimit.) prej 11 kW:

• 4 orë e 45 minuta në baterinë 50 kWh
• 7 orë në baterinë 75 kWh

Në një prizë standarde shtëpie (Do t'ju duhet një kabllo shtesë nëse dëshironi të mbusni në një prizë standarde shtëpie):

• 28 orë për një mbushje të plotë të baterisë 50 kWh
• 42 orë në baterinë 75 kWh

undefinedimage

MOTOR ME DJEGIE TË BRENDSHME

PEUGEOT Expert është i pajisur me motorë BlueHDi i

Shifrat zyrtare për konsumin e karburantit (l/100 km) dhe emetimet e CO2 (g/km) për EXPERT janë: konsumi i kombinuar 35.3 (8.0) – 45.7 (6.2) dhe CO2 210-0 g/km. Nga 1 shtatori 2018, veturat e reja testohen në bazë të Procedurës së Harmonizuar Botërore të Testimit të Veturave të Lehta (WLTP), e cila është një procedurë testimi në botën reale për matjen e konsumit të karburantit, emetimet e CO2 dhe autonominë. Kjo procedurë WLTP është bërë në kushte reale testimi dhe zëvendëson plotësisht protokollin NEDC. Vlerat mund të ndryshojnë në varësi të pajisjeve specifike, opsioneve dhe llojit të gomave. Për më shumë informata, na kontaktoni.
, të cilët garantojnë optimizimin e emetimeve të CO2 dhe konsumit të karburantit. PEUGEOT Expert përfiton nga kostot konkurruese të funksionimit falë konsumit të optimizuar të karburantit dhe një periudhe mirëmbajtjeje prej 2 vite ose 40,000 km.

TEKNOLOGJIA


SISTEMI I NJOHJES SË SHENJAVE TË KUFIZIMIT TË SHPEJTËSISË DHE REKOMANDIMEVE

Kamera shumëfunksionale (e disponueshme si opsionale) njeh shenjat e kufizimit të shpejtësisë dhe ju informon për kufirin në panelin e instrumenteve dhe/ose head-up ekranin. Leximi/identifkimi i shpejtësisë së kufizuarsugjerohet gjithashtu si referencë për rregullimin e kufizuesit të shpejtësisë dhe i cruise control nëse është aktiv.


АCTIVE SAFETY BRAKE

Active Safety Brake (Vjen si standard ose opsional, varësisht prej versionit) është një sistem për frenim automatik në situata të rrezikshme. Kamera dhe radari do të zbulojnë pengesa fikse ose lëvizëse. Nëse shoferi nuk ndalon në kohë ose nuk frenon mjaftueshëm, sistemi vendos automatikisht frenat në vend të shoferit. Në këtë mënyrë, sistemi bën të mundur shmangien e një përplasjeje nëse vozitni më pak se 30 km/h ose zvogëlon pasojat e një përplasjeje me shpejtësi më të madhe.

1 / 3
OFERTA E DYFISHTË E BATERIVE ME PERFORMANCË TË LARTË

PEUGEOT e-Expert mund të pajiset me një bateri të tensionit të lartë me një kapacitet prej 50 kWh me autonomi deri në 230 km sipas WLTP-së i

Bateria 50 kWh: E gjeni tek të gjitha versionet. Autonomia e deklaruar dhe vlerat e konsumit të energjisë janë në përputhje me procedurën e testimit WLTP, të cilës të gjitha automjetet e reja duhet t'i nënshtrohen që nga 1 shtatori 2018. Autonomia mund të ndryshojë varësisht prej mënyrës së ngasjes dhe faktorëve të ndryshëm si: shpejtësia, komoditeti termik në veturë, stili i ngasjes dhe temperatura e jashtme. Koha e mbushjes varet veçanërisht nga fuqia e mbushësit të instaluar në veturë, nga kablloja e mbushjes, si dhe nga lloji dhe kapaciteti i pikes së mbushjes.
ose me një kapacitet prej 75 kWh dhe mund të përshkojë një distancë deri në 330 km. sipas procedurës testuese WLTP i
Bateria 75 kWh: E gjeni tek versioni standard dhe versioni i gjatë. Autonomia e deklaruar dhe vlerat e konsumit të energjisë janë në përputhje me procedurën e testimit WLTP, të cilës të gjitha automjetet e reja duhet t'i nënshtrohen që nga 1 shtatori 2018. Autonomia mund të ndryshojë varësisht prej mënyrës së ngasjes dhe faktorëve të ndryshëm si: shpejtësia, komoditeti termik në veturë, stili i ngasjes dhe temperatura e jashtme. Koha e mbushjes varet veçanërisht nga fuqia e mbushësit të instaluar në veturë, nga kablloja e mbushjes, si dhe nga lloji dhe kapaciteti i pikes së mbushjes.
Bateria është e vendosur në mënyrë të përkryer në mënyrë që të mos ndikojë në hapësirën e pjesës së pasagjerëve dhe vëllimin e bagazhit.

Garancioni i baterisë është i vlefshëm për 8 vite ose 160,000 km për 70% të kapacitetit të mbushjes.

DIZAJNI

1 / 3
SHENJAT UNIKE

Me dizajnin e tij të fuqishëm, PEUGEOT Expert thekson qëndrueshmërinë dhe elegancën.

• Përmasat janë harmonike midis pjesës së përparme, pozicionit të ngasjes dhe zonës së ngarkimit.
• Linjat elegante theksojnë rrjedhshmërinë dhe modernitetin e siluetës së tij

ENTERIER I REHATSHËM

1 / 6
REHATI GJATË NGASJES

Brenda, PEUGEOT Expert ofron rehati në ngasje. Pozicioni i lartë i uljes, ju jep shikueshmëri më të mirë. Përveç funksionalitetit dhe ergonomisë së një sedani, pjesa e brendshme ofron gjithashtu ndarje të shumta magazinimi.