1 / 6

POWER ON

100% ELEKTRIK

Me modelet elektrike PEUGEOT deri në zero emetime karboni. Gama jonë e automjeteve elektrike mund të plotësojë të gjitha nevojat tuaja: zgjidhni midis një veture urbane ultra-kompakte ose një veture komerciale plotësisht funksionale. Modelet tërësisht elektrike të PEUGEOT kombinojnë dizajnin inovativ, performancën e jashtëzakonshme mjedisore dhe teknologjitë më të fundit.

POROSITNI VETURËN TUAJ TANI

undefinedimage

Peugeot 208

Mëso më shumë
undefinedimage

Peugeot 2008

Mëso më shumë
undefinedimage

Peugeot 3008

Mëso më shumë

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Hyni në epokën e PEUGEOT "Neo-Performance"

Shfaqni shpirtin tuaj krijues dhe inovativ pas timonit të sedanit të ri 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED dhe përjetoni të gjitha ndjesitë e performancës së lartë me emetime të ulëta, nga linja e re e produkteve efikase dhe të elektrizuara nën markën e PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

Shfrytëzojeni sa më shumë autonominë e automjetit tuaj elektrik, duke përdorur opsionet e shumta të mbushjes të disponueshme për ju.

PEUGEOT

Eksploroni horizonte të reja me pamjen e re të Peugeot. Pavarësisht nëse jeni online, në sallonin e veturave ose në veturë të re - ne ju garantojmë që do të kaloni kohën tuaj më së miri.