Për Ne

MERCOM COMPANY është themeluar në vitin 1989 me seli në Prishtinë.


Veprimtaria e kompanisë ndahet në tre sektorë:
• Ndërtim
• Prodhim dhe
• Auto industri


Sa i përket sektorit të ndërtimi, e në veçanti pjesës së Fasadave Ventiluese, Mercom Company është liderë në tregun e Kosovës dhe zotëron mbi 70% të tregut.


Mercom Company Sh.p.k. që nga Janari i vitit 2009, është përfaqësues i PEUGEOT për Territorin e Republikës së Kosovës dhe deri tani ka shitur mbi 1500 vetura.


Për më shumë informata rreth kompanisë, mund të na shkruani në : [email protected].