VETURAT TONA ELEKTRIKE

Kalni në zero emetime të gazrave të dëmshëm me veturat elektrike Peugeot. Gama e veturave tona elektrike mund të plotësojë të gjitha nevojat tuaja, qoftë veturëqytetit ultra-kompakte, veturë familjare për aktivitete rekreative ose veturë funksionale për biznes.

Veturat 100% Elektrike Peugeot kombinojnë dizajnin inovativ, performancën e veçantë mjedisore dhe teknologjinë e fundit.

PËRPARËSITË E VETURAVE ELEKTRIKE
undefinedimage
Lëvizshmëri e thjeshtësuar

Thjeshtësoni çdo ditë tuajën:

  • - Mbushje e shpejtë: 0-80% në 30 minuta*
  • - Zgjidhje të shumta të mbushjes
  • - Fleksibiliteti për të pasur një motor me djegie të brendshme në çdo kohë
  • - 8 vite garanci me ofertë të përshtatshme të mirëmbajtjes

*Me mbushes 100 kW. Koha e mbushjes mund të ndryshojë varësisht nga lloji dhe fuqia e pikës së mbushjes, temperaturës së ambientit gjatë mbushjes dhe temperaturës së baterisë.

undefinedimage
100% KËNAQËSI NË ngasJE

Ngasja e një veture elektrike është vërtetë shumë kënaqësi:

  • - Autonoma deri në 340 km WLTP
  • - Dizajn të pa kompromis, rehati dhe performancë
  • - Ngasje e këndshme dhe e qetë
  • - 0 deri 100 km / orë në 8.1 sekonda
  • - Qasje në zona të kufizuara të trafikut
  • - Asnjë emetim i CO2 gjatë ngasjes

undefinedimage
Kursime reale

Me një enterier mbresëlënës dhe nivelin e moduleve, Peugeot E-Traveler ju fton të shkoni në rrugë ose të shijoni kohën tuaj të lirë. Vetura ka hapësirë të madhe, plus vëllimin e bagazhit prej 1500 L me 8 persona dhe vëllim deri në 3000 L me 5 persona.

ZBULONI GAMËN TONË TË VETURAVE ELEKTRIKE
undefinedimage
e-2008

Njihuni me Peugeot e-2008, që bën pjesë në gamën e veturave elektrike Peugeot. Një dizajn që nxjerr në pah fuqinë dhe shpirtin sportiv, si dhe Peugeot 3D i-Cockpit, do t'ju lejojë të eksploroni e-mobilitetin e Peugeot e-2008 të ri. Kjo veturë do të bëhet partneri juaj besnik në udhëtime të gjata.

undefinedimage
e-208

Njihuni me modelin e fundit të veturave që njihen ndryshe si "City Car", që bën pjesë në gamën e veturave elektrike Peugeot. Me siluetën e tij të gjallë dhe moderne, Peugeot e-208 i ri, përshtatet shumë mirë kudo që të shkoni. Hidhni një sy 3D i-COCKPIT® plotësisht të ri, i cili ju siguron një përvojë të re dhe intensive të ngasjes*.

*Në dispozicion tuajin si opsion standard, ose i padisponueshëm për momentin varësisht nga versioni.

undefinedimage
e-Rifter

Njihuni me Peugeot e-Rifter, një veturë e lehtë komerciale me një dizajn unik që është gati për aksion. Me Peugeot e-Rifter të ri, menaxhoni me lehtësi rrugët e qytetit, por edhe rrugët e hapura. Kjo veturë mund të akomodojë deri në 7 persona.

undefinedimage
e-Traveller

Me një enterier mbresëlënës dhe nivelin e moduleve, Peugeot E-Traveler ju fton të shkoni në rrugë ose të shijoni kohën tuaj të lirë. Vetura ka hapësirë të madhe, plus vëllimin e bagazhit prej 1500 L me 8 persona dhe vëllim deri në 3000 L me 5 persona.

PËRPARËSITË E ngasJES 100% ELEKTRIKE

5 "jo-të" - Një përvojë e rehatshme e ngasjes

undefinedimage
S'ka zhurmë

undefinedimage
S'ka ndërrim të shpejtësive

undefinedimage
S'ka dridhje

undefinedimage
S'ka emetim të CO2

undefinedimage
S'ka erë të karburanteve