PEUGEOT 208

Peugeot 208 i Ri, nxjerr në pah frymën rinore me linjën e tij të veçantë sportive. Brendësia e kësaj veture zbulon origjinalitetin e PEUGEOT 3D i-Cockpit®. Pavarësisht gjithë kësaj, kjo "veturë qyteti" ju jep lirinë për të zgjedhur motorin me benzinë, naftë apo motorrë elektrik.

DIZAJN I PAREZISTUESHËM

DIZAJN ATLETIK DHE TËRHEQËS

Fryma e fuqishme e Peugeot 208 të ri do t'ju bëjë për vete qysh në shikim të parë. Meqenëse vetura nuk është shumë e lartë por ka gjatësi tek pjesa e motorit dhe me linjat shumë mprehta, nxjerrin në pah shpirtin e tij sportiv. Ngjyrat e ndezura dhe origjinale e bëjnë Peugeot 208 të Ri edhe më të papërmbajtshëm. Karakteri i tij i fuqishëm plotësohet nga çatia Black Diamond, kornizat e dritareve me rrotat dhe fellne dhe aksesorë të aluminit me shkëlqim diamanti.

DIZAJN ATLETIK DHE TËRHEQËS

Fryma e fuqishme e Peugeot 208 të ri do t'ju bëjë për vete qysh në shikim të parë. Meqenëse vetura nuk është shumë e lartë por ka gjatësi tek pjesa e motorit dhe me linjat shumë mprehta, nxjerrin në pah shpirtin e tij sportiv. Ngjyrat e ndezura dhe origjinale e bëjnë Peugeot 208 të Ri edhe më të papërmbajtshëm. Karakteri i tij i fuqishëm plotësohet nga çatia Black Diamond, kornizat e dritareve me rrotat dhe fellne dhe aksesorë të aluminit me shkëlqim diamanti.

1 / 5
PJESA E PËRPARME

Pjesa e përparme ekspresive e PEUGEOT 208 të Ri, krenohet me një grilë të madhe kromi, me një pamje moderne dhe energjike të plotësuar nga Dritat Full LED në formën e 3 kthetrave të luanit dhe Dritat LED të ditës që ndizen automatikisht kur niset vetura.

PRAPA TIMONIT

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Në brendësi, zbuloni gjeneratën e fundit të PEUGEOT i-Cockpit® 3D i. Përjetoni ngasje të shkathët, intuitive dhe me timonin kompakt me kontrollet e integruara, panelin e instrumenteve dixhitale 3D (të konfigurueshëm), HD ekranin e madh me prekje 10“ dhe 7 „Toggle“ opsione. Për një pamje edhe më bashkëkohore, mund të personalizoni brendësinë tuaj me 8 ngjyrat kromatike poliambient *.

1 / 3
3D INSTRUMENT PANELI DIGJITAL

Paneli i instrumenteve digjitale ka një ekran futuristik holografik 3D, i cili pozicionohet saktësisht në lartësinë e pamjes së shoferit. Informacioni i performancës së automjetit dhe informatave të ngasjes, shfaqet në mënyrë të lexueshme në 2 nivele, bazuar në rëndësinë ose urgjencën e tyre (siguria, ndihma e shoferit, navigimi). Ju rregulloni ekranin për të shfaqur informacionin që dëshironi në çdo kohë, si p.sh. navigimi që tregon rrugën me shërbimin e tij të integruar të trafikut TomTom® që ju ofron informacion në kohë reale për trafikun dhe zonat e rrezikut.

MOTORËT E FUQISHËM

FUQIA E ZGJEDHJES

Një platformë e re modulare dhe efikase

Peugeot 208 i ri krenohet me një platformë të re modulare, shumë funskionale CMPi/eCMPi dhe lirinë për të zgjedhur midis një motori me benzinë, naftë apo motor elektrik. Ngasja e optimizuar në rrugë, trajtimi, izolimi , si dhe pesha e reduktuar, ndihmojnë në kufizimin e emetimeve të CO2 dhe ofrojnë një përvojë intensive të ngasjes!
Përparësitë më të mëdha teknike të platformës eCMPi shihen tek e-208, që optimizon arkitekturën e veturës, duke liruar hapësirën për bagazh, por duke ruajtur të njëjtin pozicion të shoferit në modelin me motor me djegie të brendshme.

1 / 3
MOTORËT ME DJEGJE TË BRENDSHME

Përjetoni ngasje intensive me gjeneratën e fundit të motorëve me benzinë dhe naftë me performancë të lartë dhe efikase që plotësojnë standardet Euro6: PureTech, BlueHDi.
Më ekonomike falë konsumit të optimizuar të karburantit, falë motorëve të pajisur edhe me sistemin Stop & Start.

TEKNOLOGJIA

ASISTENCA NË NGASJE DHE SIGURI

Me PEUGEOT 208 të Ri,do të keni ndihma të shumta sa i përket teknologjikisë dhe sigurisë gjatë ngasjes së veturës, si dhe asistencës gjatë parkimit.