PEUGEOT 3008 SUV

Zbuloni PEUGEOT 3008 SUV të Ri dhe stilin e tij unik revolucionar. Linjat e tij të forta kombinojnë fuqinë dhe rafinimin, dinamizmin dhe elegancën. Modeli modern i PEUGEOT i-Cockpit® si dhe gama e teknologjive inovative të vendosura brenda veturës janë krijuar për të rritur komoditetin dhe sigurinë tuaj. Falë motorëve efikas PLUG-IN HYBRID, BEZINË dhe NAFTË, ndjeni kënaqësinë e ngasjes.

DIZAJN I RIFRESKUAR

DIZAJN FRYMËZUES

Linjat e jashtme të PEUGEOT 3008 SUV nxjerrin në pah karakterin e tij të sigurt, ekuilibrin e fuqisë dhe përsosjen. Pjesa e përparme e re i jep atij një identitet të spikatur. Model i fundit shënon fillimin e një epoke të re të guximshme të modernitetit.

1 / 6
PJESA E PËRPARME ME PAMJE TË RE

Pjesa e përparme e fuqishme dhe e rafinuar e PEUGEOT 3008 SUV i Ri , me grilën e saj vertikale pa kornizë që shtrihet drejt dritave të përparme, paralajmëron kodet estetike të së ardhmes.

i-Cockpit

EKSPERIENCË E SHTUAR

NJË EKSPERIENCË UNIKE ME PEUGEOT i-COCKPIT®
Me PEUGEOT i-Cockpit® tani të rinovuar, i cili garanton pozicionin më të mirë ergonomik të ngasjes nga e gjithë gama e modeleve, përvoja e ngasjes në PEUGEOT 3008 SUV të Ri, bëhet e thjeshtë dhe intuitive, për rehati dhe siguri edhe më të madhe.
Timoni i tij kompakt shumëfunksional lejon më shumë ndjesi dhe manovrim. Ekrani i ri 10“ kombinohet me navigimin 3D me kontrollin zanor dhe teknologjinë multi-touch i . Butonat elegantë të kromit ofrojnë akses të shpejtë dhe intuitiv në funksionet e ndryshme të rehatisë. Ekrani dixhital i konfigurueshëm dhe me cilësi të lartë mund të rregullohet lehtësisht i , që do të thotë se shoferi nuk ka nevojë t'i heqë sytë nga rruga.
Në versionin Plug-In Hybrid, PEUGEOT i-Cockpit® përfshin një ekran që ju lejon të keni dukshmëri të informacionit specifik të drejtimit në panelin e instrumenteve në fushën tuaj të shikimit (moduli i drejtimit, matësi i nivelit të ngarkesës elektrike dhe distanca e mbetur me motorin elektrik) dhe në ekranin qendror, statistikat e konsumit të energjisë (elektrike dhe karburant).

MARRËDHËNIA

PEUGEOT Connect lejon aksesin në shërbimet e lidhura me navigimin TomTom për të parë informacione rreth trafikut, parkimit, çmimeve të karburantit ose kushteve të motit, etj.

Me funksionin Mirror Screen mund të përdorni aplikacionet e telefonit tuaj që janë të përputhshme me Apple CarPlayTM ose Android AutoTM në ekranin tuaj për të qëndruar të lidhur gjatë gjithë kohës, falë mbushësit wireless ku mund ta vendosni telefonin juaj. Pasagjerët në ulëset e pasme kanë dy porte USB për pajisjet e tyre portative.

Një risi teknologjike, sistemi FOCAL® Hi-Fi që krenohet me cilësi të jashtëzakonshme të zërit.

Altoparlantët qendrorë dhe “tweeters“ janë në ngjyrën e re Bronze Belem, ndërsa “woofer“ ndodhet nën ulësen e pasagjerit, duke liruar kështu hapësirë mbrapa në bagazh.

MOTORËT

MOTORËT ME DJEGIE TË BRENDSHME

Gama e gjerë e motorëve me djegie të brendshme të PEUGEOT 3008 SUV i Ri është plotësisht e pajisur me sistemin Stop & Start.
- Motorë me Benzinë për kënaqësinë në ngasje dhe performancë të nivelit më të lartë:

PureTech 130 HP S&S BVM6,
PureTech 130 HP S&S EAT8
PureTech 180 HP S&S EAT8.

- Motorët me Naftë që kombinojnë performancë të lartë me emetime të reduktuara:

BlueHDi 130 KF S&S BVM6,
BlueHDi 130 KF S&S EAT8.

Ndërruese automatik EAT8 me kontrolle të ndërrimit të shpejtësive dhe kontroll elektrike, lejon ndryshime të shpejta dhe të sakta të shpejtësive falë teknologjisë Quickshift. Ky optimizim i ndërrimit të shpejtësive rezulton në kursim të karburanteve/energjisë dhe komoditetin e shoferit si dhe intensifikon kënaqësinë dhe komoditetin gjatë ngasjes.

MOTORËT PLUG-IN HYBRID

PEUGEOT 3008 SUV PLUG-IN HYBRID i Ri e gjeni në versionin HYBRID4 (4-wheel drive, 300 HP). Kombinon:

- Motori PureTech me Benzinë 147 kW/200 HP
- Dy motorë elektrikë me nga 80 kW/110 hp

Bateria elektrike 13,2 kWh siguron një autonomi prej prej 59 km WLTP (69 km NEDC).
E gjeni edhe në versionin HYBRID (2 wheel drive, 225 kf). Kombinon:

- Motori me Benzinë PureTech 132 kW/180 HP
- Motor elektrik 80 kW/110 hp

Bateria elektrike 13,2 kWh siguron një autonomi prej prej 59 km WLTP (65 km NEDC).

TEKNOLOGJI INOVATIVE

TEKNOLOGJI INOVATIVE

Gjenerata e fundit e sistemeve të „asistnecës në ngasje“ në PEUGEOT 3008 SUV të Ri, përmirëson më tej komoditetin dhe sigurinë në brendësi dhe ju shoqëron në drejt ngasjes autonome.

Qoftë kur detekton shenjat rrugore (njohja e avancuar e shenjave rrugore) dhe ju ndihmonë në trafik (Drive Assist Plus Pack, ACC, Adaptive Cruise Control me funksionin Stop & Go, Asistencën për Mbajtjen e Korsisë duke zbuluar se ku përfundon rruga ose duke analizuar mjedisin tuaj (Zbulimi aktiv i këndeve të vdekura), sistemet e asistencës janë krijuar për të ngasje në qetësi të plotë.

NIGHT VISION

Kur vozitni natën, sistemi ekskluziv „Night Vision“ me një kamerë infra të kuqe do të zbulojë praninë e këmbësorëve ose kafshëve deri në 200 m përpara automjetit, jashtë rrezes së dritave dhe do t'ju paralajmërojë me një sinjal alarmi. Frenimi automatik emergjent gjithashtu mund të aktivizohet nëse këmbësorët ose çiklistët janë pranë automjetit.

GRIP CONTROL I AVANCUAR

„Grip Control“ i avancuar është një paketë që përbëhet nga kontrolli i optimizuar i tërheqjes, goma specifike dhe funksioni Hill Assist Descent Control, ju mundësojnë të rregulloni ngasjen në kushte të ndryshme: borë, baltë, rërë.

Versioni HYBRID4 me performancë të lartë, me lëvizje me 4 rrota, lejon tërheqje më të mirë në rrugë ose në terrene të vështira dhe gjithashtu përfiton nga funksioni Hill Assist Descent Control.