PEUGEOT 308 SW

PEUGEOT 308 SW HYBRID DHE PEUGEOT 308 SW:
KARAVAN ME MOTOR ME DJEGJE TË BRENDSHME OSE PLUG-IN HYBRID

Harroni paragjykimet dhe shijoni çdo moment pas timonit në PEUGEOT 308 SW të Ri. Frymëzohuni nga dizajni i tij origjinal dhe i guximshëm dhe nga teknologjitë e reja me të cilat është pajisur, të krijuara për të përmirësuar përvojën e ngasjes.
Zbuloni filozofinë e "fuqisë së zgjedhjes" të PEUGEOT i

Mundësia e zgjedhjes midis motorëve me benzinë/naftë dhe motorit elektrik, për të cilin ofrohen edhe shërbime speciale
, pra aftësinë për të zgjedhur lirshëm motorin ideal për PEUGEOT 308 SW tuaj të ri me: Benzinë, Naftë ose Plug-In Hybrid.

DIZAJNI

KARAVAN INTENSIV DHE UNIK

Me logon e re të PEUGEOT në qendër të grilës së re vertikale, PEUGEOT 308 SW i Ri paraqet prezencën e tij të fuqishme, të theksuar nga mbulesa e zgjatur e motorit dhe xhami i përparmë, i tërhequr prapa.
Përmasat e guximshme, stili ekspresiv dhe i mprehtë, dizajni sensual zbulojnë një karakter plotë vetëbesim dhe unik, të gatshëm për të sfiduar paragjykimet pa ia prishur prakticitetin dhe modularitetin. Duke nënkuptuar një strukturë kompakte dhe bujare, silueta e tij e hijshme tërheq linja atletike dhe vijat unike që paraqesin elemente të luanit, të theksuara në mënyrë elegante me aksesorët e kromit, një simbol rafinuar i dritave dhe logo-ja e re.

1 / 5
DRITAT E PËRPARME ELEGANTE

PEUGEOT 308 SW i Ri mbart ndriçimimin e sofistikuar dhe unik të brendit, i ridizajnuar me Dritat Full LED i

Dritat Full LED janë nga teknologjia Matrix LED dhe vijnë si pajisje standarde në pakot GT dhe GT Pack, ndërsa te pakot tjera janë Dritat ECO LED
со PEUGEOT Matrix LED i
Rregullimi automatik i drejtimit të dritave, duke ju lejuar të vozitni me dritat e gjata
teknologji për ngasje më të lehtë gjatë natës. Dritat e lidhura të ditës i
Dritat e ditës ndizen automatikisht sapo të niset vetura
në formën e dhëmbëve theksojnë pamjen e luanit të PEUGEOT 308 SW të Ri.

PEUGEOT i-COCKPIT®


PAJISJE TË ÇMUARA TEKNOLOGJIKE PËR EKSPERIENCË INTUITIVE DHE EMOCIOUNUESE TË NGASJES

Merrni kontrollin e PEUGEOT i-Cockpit® të ri ergonomik, intuitiv dhe ultra të lidhur. Është një nga karakteristikat më të rëndësishme të brendit për sa i përket sigurisë dhe cilësisë në brendësi, është ridizajnuar plotësisht për t'i ofruar shoferit dhe të gjithë pasagjerëve ergonomi, dizajn dhe teknologji të përmirësuar. Pajisur me një timon të ri kompakt multifunksional, ultra të manovrueshëm me funksionin e ngrohjes i

Funksioni i ngrohjes: mund të vijë si standard, opsional ose jo i disponueshëm, varësisht prej pakos
, një ekran dixhital të vendosur lart timonit dhe një ekran në qendër të veturës, të pajisur me sistemin e ri inovativ të informacionit PEUGEOT i-Connect®, për t'i ofruar të gjithëve një përvojë unike udhëtimi në varësisht prej kërkesave dhe dëshirave të tyre.

1 / 5
MARRËDHËNIA

Ekrani i ri 10" me rezolucion të lartë si një risi e vërtetë në lidhjet e komunikimit në veturë është i pajisur me teknologjinë e re të informacionit PEUGEOT i-Connect që lejon një përvojë vërtet të personalizuar falë:

• Interface ergonomik të përdoruesit si smartphone i

Mund të shfletoni përgjatë faqes me prekje (me gisht), gjithashtu të selektoni aksesorët, shkurtesat, etj.

• Multi-Window display i
Ekrani Qendror 10'' mund të shfaq njëkohësisht 3 dritare (navigimin, informacione për përdoruesit, të dhënat e veturës dhe informata për udhëtimin).

• Menaxhimi i profilit i
Kushdo mund të zgjedhë profilin e tij dhe të ruajë cilësimet e preferuara të ekranit, ndriçimin e ambientit dhe cilësimet e tjera (më së shumti deri në 8 profile)

• Funksioni MirrorScreen i
Funksioni MirrorScreen mundëson pasqyrimin e aplikacioneve të smartfonëve në ekranin qendror. Vjen si funksion standard te pakoja Allure.

• Dy smartphone mund të lidhen njëkohësisht nëpërmjet Bluetooth i
Aktivizimi me zë , çdo I-Toggles® është një shkurtore për të hyrë në aktivitetet e preferuara të ekranit qendror (zgjidhni destinacionin, ajrin e kondicionuar, kontaktin e preferuar të telefonit, radion, aplikacionet e preferuara). Vjen si opsion standard tek pakoja ALLURE

• PEUGEOT i-toggles® i ri me mundësinë e programimit të veprimeve të shpeshta i
Peugeot i-Connect®, vjen si opsion standard te pako ALLURE dhe opsion shtesë te pako Active.


Udhëtoni me qetësi me navigimin e lidhur me njohjen e zërit që përfshin përditësimet automatike të hartave TomTom® i dhe informacionin në kohë reale të trafikut dhe zonës së rrezikut nëpërmjet shërbimeve TomTom i
Shërbimet TomTom mundësojnë shfaqjen në kohë reale të të gjithë faktorëve të rëndësishëm gjatë udhëtimit tuaj: trafiku në kohë reale, pikat e karburantit, vendet e parkimit, kushtet e motit, kërkimet lokale dhe zonat e rrezikut (në varësi të legjislacionit vendas). Abonimet për të gjitha këto shërbime vijnë me një abonim 3-vjeçar që mund të zgjatet ose të rinovohet më pas për një tarifë shtesë.
и информации за сообраќајот и опасните зони во реално време преку TomTom услугите i
Ekrani Qendror 10'' mund të shfaq njëkohësisht 3 dritare (navigimin, informacione për përdoruesit, të dhënat e veturës dhe informata për udhëtimin).

PEUGEOT i-COCKPIT®

E MODIFIKUESHME

Do të ju tërheq patjetër një PEUGEOT 308 SW i Ri prandaj zgjidhni lirisht llojin e motorit që ju përshtatet më së miri:

• Me Plug-In Hybrid, ju mund të vozitni kudo që dëshironi, edhe në zona me trafik të kufizuar.
• Nga motorët me djegie të brendshme, ju mund të zgjidhni midis motorëve efikas dhe të fuqishëm Euro 6 me benzinë dhe naftë të pajisur me funksionin Stop & Start.

TEKNOLOGJIA

1 / 4
KËNAQËSIA NË NGASJE SI KURRË MË PARË

Shijoni ngasje të qëndrueshme në rrugë, manovrim të lehtë dhe kënaqësi gjatë udhëtimi tuaj me PEUGEOT 308 SW të Ri. Kënaquni në drejtimin gjysmë autonom falë kombinimit të kontrollit të kalimit adaptiv i

Standard, opsional ose i padisponueshëm, varësisht prej pakos.
me funksionin Stop and Go i
Me ndërrues automatik EAT8
dhe sistemin aktiv të mbajtjes së korsisë i
Standard, opsional ose i padisponueshëm, varësisht prej pakos.
.

Për siguri edhe më të madhe dhe nivel më të lartë komoditeti, sisteme të shumta të gjeneratës së fundit të Peugeot janë në dispozicion për t'ju ndihmuar në ngasje dhe manovrim të cilat janë të pajisura me funksione të reja, si p.sh.

• Kamera e re HD 180° për ngasje prapa i
Standard, opsional ose i padisponueshëm, varësisht prej pakos.
.
• Sistemi i asistencës në parkim 360° me katër kamera i
Standard, opsional ose i padisponueshëm, varësisht prej pakos.
.
• Monitorimi i kënderve të vdekura me rreze të gjatë i
Standard, opsional ose i padisponueshëm, varësisht prej pakos.
.

MOTORËT

Motori HIBRID 225 e-EAT8 kombinon:

• Motor PureTech 180 HP (132 kW) i

Prej 26 g CO2 në km -informatat për këto vlerësime dhe të dhëna janë në fazën e miratimit WLTP.

• Motor elektrik 81 kW
• Ndërruesi automatik i elektrizuar me 8 shpejtësi e-EAT8.


Motori HIBRID 180 e-EAT8 kombinon:
• Motor PureTech 150 HP (110 kW) i
Prej 26 g CO2 në km -informatat për këto vlerësime dhe të dhëna janë në fazën e miratimit WLTP.

• Motor elektrik 81 kW
• Ndërruesi automatik i elektrizuar me 8 shpejtësi e-EAT8.

Bateria elektrike me një kapacitet prej 12,4 kWh siguron autonomi deri në 60 km në modalitetin 100% elektrik sipas procedurës së testimit WLTP i
Prej 26 g CO2 në km -informatat për këto vlerësime dhe të dhëna janë në fazën e miratimit WLTP. Autonomia në modalitetin elektrik është deri në 60 km në varësi të opsioneve të përfshira në veturë.
.

DIMENSIONET

1 / 3
DIMENSIONET E BRENDSHME TË PEUGEOT 308 SW

• Gjatësia: 4636 mm
• Gjerësia (pa pasqyra të jashtme): 1852 mm
• Lartësia: 1442 mm