PEUGEOT 508

Zbuloni PEUGEOT 508, një veturë me pamje mbresëlënëse, i krijuar me cilësi të pakompromis dhe pajisje teknologjike të cilësisë së fundit, për të përjetuar një përvojë të pabesueshme në ngasje.

DIZAJNI

LIMUZINË RADIKALE

PEUGEOT 508 GT sjell një epokë të re të elegancës sportive. Me trupin e tij të ulët, linjat e vizatuara saktësisht, figurën kompakte muskulore dhe stilin individual të theksuar fort, PEUGEOT 508 GT zotëron një shpirt sportiv dhe inovativ.

GËZONI PËRFEKSIONIN

PEUGEOT 508 GT sjell një epokë të re të elegancës sportive. Me trupin e ulët, linja perfekte, figurën kompakte muskulore dhe stilin individual shumë të theksuar, PEUGEOT 508 GT ka një shpirt sportiv dhe inovativ.

1 / 11
PEUGEOT 508 GT

LIMUZINË RADIKALE Me trupin e tij të ulët, linjat e vizatuara saktësisht, figurën kompakte muskulore dhe stilin individual të theksuar fort, PEUGEOT 508 GT zotëron një shpirt sportiv dhe inovativ. Motori ekskluziv Puretech 225 S&S EAT8i intensifikon shqisat gjatë ngasjes. I dallueshëm menjëherë nga pjesa e përparme e mprehtë, e plotësuar nga një grilë e plotë kromi, e përshtatur nga Dritat Full LED, PEUGEOT 508 GT është një sedan radikal modern. Dizajni është i qartë, i thjeshtë dhe me përmasa perfekte, me një figurë muskulore me profil atletik dhe një ngushtim të pjesës së mesme që thekson krahët e rrumbullakosura që bien në sy në çdo lëvizje.

i-Cockpit

PROVOJENI TË PAKRAHASUESHMIN I-COCKPIT®

Merrni kontrollin e PEUGEOT i-Cockpit® dhe përjetoni interpretimin më të fundit të një paneli instrumentesh të shkathët dhe vizionar me një timon kompakt, një ekran dixhital të kontrollueshëm mbi timon dhe një ekran HD 10“ i. Shijoni ulëset e rehatshme me një funksion masazhi dhe sistemi Hi-Fi FOCAL®i i cili ofron zë të qartë dhe të këndshëm dhe në këtë mënyrë rrit kënaqësinë e ngasjes.

1 / 5
PEUGEOT i-COCKPIT® I PAKRAHASUESHËM

PËRVOJENI PEUGEOT i-COCKPIT® TË PAKRAHASUESHËM.
Ju merrni kontrollin e PEUGEOT i-Cockpit® dhe përjetoni interpretimin më të fundit të një paneli instrumentesh të shkathët dhe vizionar me një timon kompakt, një ekran dixhital të kontrollueshëm mbi timon dhe një ekran HD 10“. Për një kënaqësi vërtet unike, kontrolloni opsionet e makinës me majat e gishtave, duke përdorur butonat.

1 / 4
EFIÇENCË E PA KOMPROMIS

PEUGEOT 508 vjen i pajisur me gjeneratën e fundit të motorëve PureTech dhe BlueHDi në përputhje me standardin Euro 6.2. Dy motorë 1.6l PureTech me Benzinë janë në dispozicion dhe katër motorë me naftë, në gamën 1.5l dhe 2.0l BlueHDi.

EFIÇENCË E PA KOMPROMIS

EFIÇENCË E PA KOMPROMIS

Mos pranoni të zakonshmen, por zgjidhni diçka ndryshe. PEUGEOT 508 kombinon fuqinë dhe emetimet e moderuara të CO2, falë motorëve efikas Euro 6.2 PureTech ose BlueHDi dhe ndërruesit automatik EAT8, me tetë shpejtësi.

SHIKONI TË PAMUNDURËN

SHIKONI TË PAMUNDURËN

Transparencë në të gjitha situatat.

Falë kamerës infra të kuqe të vendosur në pjesën e përparme të veturës dhe teknologjisë „Night Vision“, ju mund të dalloni më lehtë praninë e kalimtarëve dhe kafshëve në rrugë gjatë natës. PEUGEOT 508 është i pajisur me paketën më të fundit të asistencës për siguri dhe ngasje, duke tejkaluar kështu të gjitha pritshmëritë tuaja për pajisjet e teknologjisë së fundit.

DRIVE YOUR WAY

Lejojeni veten të josheni.

PEUGEOT 508 ka përfituar nga arritjet teknologjike më të avancuara të brendit sepse është i lehtë për t'u përdorur, i përsosur për t'u menaxhuar dhe ka manovrim të jashtëzakonshëm të rrugës, kjo falë sitemit të përmirësuar të amortizimit elektronik. Ky model u jep shoferëve më shumë liri lëvizjeje dhe rikthen kënaqësinë e udhëtimit te ta.

PËR PROFESIONISTËT

PEUGEOT 508 do të plotësojë nevojat e klientëve që kanë kërkesa dhe profesione të veçanta nëse kanë nevojë për një veturë të tillë.