508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Zbuloni 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED të Ri dhe shijoni performancën më të lartë të veturave hibride PEUGEOT.

DIZAJNI

Shijoni estetikën e 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED të Ri, i cili shquhet me qëndrimin e tij të fuqishëm dhe determinues. Silueta e tij e pastër dhe muskulore është përmirësuar nga ngjyra e re Selenium Grey e cila është delikate me perla dhe me ngjyrën unike Kryptonite në prapravijë.

1 / 6
DRITAT E PËRPARME

Ndriçimi unik i PEUGEOT përfshin Dritat Full LED, treguesit e përparmë LED dhe ndriçimimin statik në kthesa. Ju keni shikueshmëri më të mirë dhe mund të shiheni në çdo kohë, duke përmirësuar kushtet e ngasjes dhe sigurinë.

PEUGEOT i-COCKPIT®

1 / 2

Me modelin modern PEUGEOT i-COCKPIT® do të përjetoni një përvojë unike të ngasjes. Shijoni manovrimin me timonin kompakt dhe ngasjen pa pasur nevojë të hiqni sytë nga rruga, me ekranin e ri që tregon të gjitha informacionet e dobishme në fushën tuaj të shikimit. Çdo detaj i brendshëm, nga konsola qendrore e deri te dyshemeja dhe mbështetësit e krahëve, shfaqin atributet dalluese, elegante dhe sportive të linjës së re, duke mos harruar edhe pragjet e dyerve të përparme PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

TEKNOLOGJIA

Për t'ju dhënë nivelin më të lartë të kënaqësisë gjatë ngasjes së veturës, e gjithë ekspertiza e ekipit PEUGEOT SPORT në zotërimin e teknologjisë hibride është zbatuar në dizajnimin e modelit të ri elektrik PEUGEOT SPORT ENGINEERED, i pajisur gjithashtu me gjeneratën më të fundit të sistemeve të asistencës së drejtimit PEUGEOT.

1 / 5
EKRAN I RI I KOMBINUAR

Ngasni dhe komunikoni duke qëndruar të fokusuar në rrugë falë ndërfaqeve të vendosura në mënyrë inteligjente në fushën tuaj të shikimit dhe në majë të gishtave. I pajisur me grafikë specifike për linjën PEUGEOT SPORT ENGINEERED, paneli i instrumenteve 12,3'' dhe ekrani 10'' mund të personalizohen, duke lejuar shfaqjen e rrotullimeve të motorit ose rrjedhën e fuqisë për të monitoruar më mirë gjendjen e motorit. Në modalitetin Sport, ndërfaqja përfshin një sistem dixhital të tingullit për nxitjen e motorit, duke theksuar ambientin sportiv të brendësisë.

1 / 4
PEUGEOT SPORT

Me Fellne EKKAR 20“, performancë të lartë me amortizim të kontrolluar, sistem të fuqishëm frenimi dhe cilësime të optimizuara për përmirësimin e performancës, PEUGEOT 508 PSE është thjeshtë mbresëlënës.

MOTORËT

MOTORËT

Motorë me performancë të lartë, që mund të përshkojë një distancë prej 42 km (WLTP) në modulin elektrik. Me një fuqi totale efektive prej 360 kf nga dy motorët elektrikë dhe motori me djegie të brendshme dhe fuqinë e kombinuar të dy llojeve të motorëve dhe lëvizjes me të gjitha rrotat, PEUGET 508 PSE i Ri, mundëson rrotullime prej 520 Nm, fuqi të optimizuar dhe përshpejtim mbresëlënës.

Motorët:
- PureTech 200 kf
- Motor elektrik (para) me fuqi maksimale 81 kW / 110 hp
- Fuqia maksimale nga ana e motorit elektrik (prapa) 83 kW / 113 HP

1 / 4
AUTONOMIA DHE MBUSHJA

Qëndrueshmëria e baterisë litium-jon në modelin e ri PEUGET 508 PSE ju lejon të udhëtoni deri në 42 km në modulin elektrik, sipas protokollit të certifikimit WLTP. Protokolli WLTP u jep përdoruesve një pasqyrë më të saktë dhe më realiste të vlerave të autonomisë sipas përdorimit aktual të veturës.