PEUGEOT e-BOXER

PEUGEOT E-BOXER DHE BOXER: NJË FURGON PËR ÇDO PROFESIONIST

PEUGEOT Boxer ka karakteristika të shumta të dizajnuara për të mbështetur biznesin tuaj dhe për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja. Më në fund, ky automjet komercial ju jep mundësinë e zgjedhjes së një motori me naftë ose elektrik.

PËRPARËSITË E MOTORIT ELEKTRIK

1 / 3
NJË EKSPERIENCË E RE E NGASJES

Autonomi deri në 224 km i

Vlerat shfaqura janë vetëm për informata dhe të njëjtat presin konfirmimin prej testimeve të bëra sipasWLTP. Për versionet L2S, L3 dhe L4 të pajisura me një bateri 70 kWh. Deri në 200 km WLTP për versionet L1 dhe L2 të pajisura me një bateri 37 kWh.
(WLTP)

Ngasja 100% elektrike ofron ndjesi të reja pa kompromentuar performancën:

• Vëllimi identik i përdorimit si tek versionet me motor me djegie të brendshme
• Kapaciteti i ngarkesës deri në 1200 kg për Panel Vans
• Përshpejtim i menjëhershëm falë rrotullimeve maksimale të disponueshme menjëherë.
• Motor i qetë
• Rehati gjatë ngasjes, me dridhje të reduktuara

ZGJIDHNI PEUGEOT BOXER QË I PËRSHTATET NEVOJAVE TUAJA

Çdo profesion ka kërkesat e veta të veçanta. Për të përmbushur nevojat specifike të klientëve të tij - profesionistëve, ndërmarrësve ose menaxherëve të flotës - PEUGEOT Boxer është i disponueshëm në disa versione për t'iu përshtatur nevojave tuaja.

1 / 3
GJITHMONË NË RRUGË

Kur udhëtoni shumë kilometra gjatë kryerjes së detyrave tuaja të përditshme, ju nevojiten:

• Një komplet i ulëseve të rehatshme me mbështetëse krahësh, mbështetëse të mesit dhe hapësirë ruajtëse poshtë ulëseve.
• Sistemi i integruar i navigimit satelitor
• Porta USB për mbushjen e telefonit tuaj
• Drive Assist Pack: njohja dhe rekomandimet e shenjave të kufizimit të shpejtësisë, drita inteligjente, Active Safety Brake, paralajmërimi për përplasje dhe paralajmërimi për daljen nga korsia
• Opsione të shumta ruajtjeje

Versioni i rekomanduar: ASPHALT

GAMË E PLOTË

OPSIONE TË REJA TË PERSONALIZIMIT

Çdo sektor i biznesit ka nevojat e veta të veçanta. Për të përmbushur nevojat specifike të klientëve - nga tregtarët individualë tek menaxherët e flotës - PEUGEOT Boxer vjen në disa versione të përshtatura për kërkesat tuaja.

1 / 3
PEUGEOT BOXER ASPHALT

Versioni ASPHALT është projektuar për profesionistët që kalojnë shumë orë në automjetin e tyre dhe kërkojnë rehati dhe siguri së pari. Ky version ofron si opsion standard:

• Sistemi i paralajmërimit të daljes nga korsia
• Distance Alert
• Active Safety Brake
• Njohja e shenjave të kufizimit të shpejtësisë dhe kufizuesve të shpejtësisë
• Kalimi automatik nga dritat e gjata në dritat e ulëta dhe anasjelltas
• Navigacion i integruar satelitor
• Klimë
• Porta USB për mbushje të smarphone
• Sensorët e pasmë të parkimit
• Mbështetëse e duarve në ulësen e shoferit

Ky version është i disponueshëm në gjatësi L2, L3 dhe L4.

DIZAJNI
KARAKTER ELEKTRIK

PEUGEOT e-Boxer i Ri, mund të udhëtojë dhe të hyjë edhe në zona me trafik të kufizuar falë motorit të tij elektrik. PEUGEOT e-Boxer mund t'a gjeni menjë kabinë e vetme, kabinë të dyfishtë dhe kabinë me platformë, kështu që ju mund ta modifikoni atë në një automjet komercial për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja profesionale.

undefinedimage

DIZAJNI I JASHTËM

E-Boxer i ri PEUGEOT ruan stilin e fuqishëm dhe të fortë të versionit me një motor me djegie të brendshme, i kompletuar me monogramin e-Boxer, duke siguruar që i përket gamës elektrike të automjeteve komerciale PEUGEOT.

undefinedimage

SIMBOLE UNIKE

Monogrami „e“ tek e-Boxer është në dy krahët e përparmë për të theksuar ndenjen elektrike të PEUGEOT e-Boxer të ri.

undefinedimage

ENTERIER I PA KOMPROMIS

PEUGEOT e-Boxer të Ri e gjeni në 3 modele për një vëllim të përdorshëm prej 11,5 deri në 15 m3. Bateria është ndërtuar në atë mënyrë që të mos ketë ndikim në hapësirën ngarkuese.

NGASNI REHATSHËM

Në PEUGEOT e-Boxer-in e Ri, konsola kryesore është elegante dhe funksionale falë ndarjeve të shumta për ruajtjen e gjesendeve.

Me ngavigacionin e ri dhe ekranin 5" (e gjeni version opsional ose nuk është fare në dispozicion, varësisht prej versionit dhe vendndodhjes.), do të shijoni:

• Mundësinë për të lidhur deri në 2 telefona njëkohësisht nëpërmjet Bluetooth®.
• Futjen e përmasave të automjetit, për të shmangur bllokimet në rrugë me kufizime përmasash. E përkryer për automjete të mëdha komerciale!

1 / 2
MËNYRAT E NGASJES

Pavarësisht kapacitetit të baterive, PEUGEOT е- Вохег i Ri është i pajisur me një motor elektrik prej 90 kW i

Ekuivalente me 120 kf
siguron rrotullime të menjëhershme prej 260 Nm në kombinim me ndërruesin automatik të shpejtësive.

Në vend të kontrollit manual të ndërruesin të shpejtësive, përdoren tre butona për të zgjedhur modulin e ngasjes.

• D për Drive
• N për Neutral
• R për Reverse

MODULARITET MË I MADH PËR PRODUKTIVITET MË TË MADH

Automjetet komerciale PEUGEOT Boxer dhe e-Boxer ofrojnë një gamë të gjerë opsionesh konfigurimi për të përmbushur nevojat e të gjithë profesionistëve.

NGARKIMI

Hapja e gjerë për ngarkim tek PEUGEOT Boxer, me kënde hapjeje nga 96° deri në 270° (Opsionale), lehtëson ngarkimin dhe shkarkimin.

3 dyert e pasme, me dy anësore janë 2,03 m të larta lartë dhe ofron një gjerësi të përdorshme midis harqeve të rrotave prej 1,42 mm , më i miri në kategorinë e tij.

Për t'a bërë më të lehtë punën tuaj, pragu i ngarkimit është një nga më të ulëtit në treg, midis 493 mm dhe 602 mm. Mund të ndryshojë në varësi të amortizimit (+ ose - 7cm).

1 / 3
PESHA E LEJUAR MAKSIMALE

PEUGEOT Boxer e gjeni në disa versione, sipas peshës maksimale të lejuar:

• 3000 kg
• 3300 kg
• 3500 kg
• 4000 kg

SIGURIA DHE SISTEMET NDIHMËSE TË SHOFERIT

1 / 7
SISTEMI I MONITORIMIT TË KËNDEVE TË VDEKURA

Sistemi i monitorimit të këndeve të vdekura i

E gjeni si pajisje standarde, opsionale ose nuk mund të jetë në dispozicion, varësisht prej versionit dhe destinacionit.
paralajmëron shoferin për praninë e mjeteve tjera në këndet e vdekura të PEUGEOT Bozer, nëse ekziston rreziku i përplasjes. Paralajmërimi ndodh sapo të identifikohet mjeti (veturë, kamion, biçikletë) dhe shfaqet sinjali/drita treguese në pasqyrën e pasme në anën nga është identifikuar mjeti.

AUTONOMIA DHE MBUSHJA

AUTONOMIA DHE MBUSHJA

Bateritë 37 kWh dhe 70 kWh tPEUGEOT e-Boxer-it të Ri (Varësisht prej versionit) ju mundësojnë të udhëtoni deri në 200 ose 340 km (Këto vlera të përafërta jepen vetëm si informata dhe presin t'i nënshtrohen aprovimit nga WLTP) gjegjësisht sipas protokollit për aprovim WLTP (World Harmonized Light Vehicle Test Procedure). WLTP (Vlerat e shfaqura dhe vlerat e konsumit të energjisë janë të sakta në përputhje me WLTP, dhe do të përdoret si standard për veturat e reja nga 1 shtatori 2018. Këto vlera mund të ndryshojnë në varësi të përdorimit aktual dhe faktorëve të ndryshëm duke përfshirë: shpejtësinë, kondicionerin, mënyrën e ngasjes dhe temperaturën e jashtme. Koha e nevojshme për mbushje varet kryesisht nga fuqia e mbushesit të instaluar në automjet, kablloja e mbushjes dhe lloji si dhe fuqia e mbushesit të përdorur. Për më shumë informacione kontaktoni me stafin e shitjes j.) është një procedurë që u jep përdoruesve një paraqitje më të saktë dhe më realie e vlerave të distancë që mund të përshkojë automjeti, bazuar në përdorimin aktual të automjetit.

ZGJIDHJE TË THJESHTA DHE TË SHPEJTA PËR MBUSHJE

Një numër zgjidhjesh për mbushje janë në dispozicion për t'ju ndihmuar të shfrytëzoni sa më shumë autonominë e PEUGEOT e-Boxer deri në 340 km (WLTP) i

Për versionet L2S, L3 dhe L4 të pajisura me një bateri 70 kWh dhe për versionet L1 dhe L2 të pajisura me një bateri 37 kWh, deri në 200 km WLTP. Vlerat e përllogaritura jepen vetëm sa për informata dhe janë në pritje të aprovimit WLTP.
. Si opsion standard, PEUGEOT e-Boxer i ri është i pajisur me një mbushes të integruar prej 7 kW dhe 22 kW, dhe gjithashtu lejon mbushjen duke përdorur një mbushes të shpejtë, duke përmbushur kështu të gjitha kërkesat e klientëve.

MBUSHJA NË SHTËPI OSE NË PUNË

Mbusheni shpejt PEUGEOT е-Вохег tuaj me kakllon e mbushësit të përfshirë.

Mbushja e plotë mund të bëhet:

- Mbushes muri 7,4 kW: për 6 orë për baterinë 37 kWh dhe për 12 orë për baterinë 70 kWh.
- Mbushes muri 22 kW: në 5 orë për baterinë 37 kWh dhe në 9 orë për baterinë 70 kWh.

MBUSHJA NË MBUSHES PUBLIK

Përdorimi i terminaleve të mbushjes së shpejtë ju lejon të arrini deri në 80% të mbushjes për 3 orë. Hyni në një rrjet prej mbi 185,000 pikave publike të mbushjes në të gjithë Evropën. Falë ofertës Charge My Car me Free2Move dhe kartës së rimbushjes, ju mund të përdorni një rrjet prej mbi 150,000 terminale në të gjithë Evropën.

undefinedimage
SHPEJTËSIA

Me një shpejtësi konstante prej 130 km/h, distanca që mund të përshkojë një automjet tërësisht elektrik, përgjysmohet në krahasim me WLTP.

undefinedimage
TEMPERATURA

Distanca e përshkuar mund të ndryshojë deri në 35% midis pranverës dhe dimrit

undefinedimage
STILI I NGASJES

Eco-ngasja është përmirësuar shumë në automjetet elektrike: përshpejtimi me dinamikë pa probleme dhe përdorimi i frenimit rigjenerues mund të kursejë deri në 15% të autonomisë.

undefinedimage
NGARKESA

Pesha e ngarkesës së transportit tek automjetet elektrike ndikon në distancën që mund të përshkojë automjeti juaj komercial, njëjtë sikurse tek një automjet me motor me djegie të brendshme benzinë/naftë. Për referencë, Autonomia WLTP llogaritet me gjysmë ngarkesë.

SHËRBIMET E BIZNESIT SPECIFIKE PËR AUTOMJETET ELEKTRIKE

Falë shërbimeve të ofruara nga MyPEUGEOT dhe Free2Move, ju mund të gëzoni pavarësi më të madhe se kurrë kur bëhet fjalë për menaxhimin e automjetit tuaj elektrik.

MYPEUGEOT®: DIRIGJIMI NGA DISTANCA

Nga smartfoni juaj mund të kontrolloni dhe planifikoni një sërë funksionesh, të tilla si mbushja e baterisë dhe programimi paraprak i ngrohjes së veturës.

Kur mendoni të blini veturë elektrike, ne e dimë se mund të shqetësoheni për udhëtimet e gjata. Me Mobility Pass, nuk keni nevojë të brengoseni sepse do të keni veturën zëvendësuese në dispozicion dhe këtë shërbim mund ta keni me vetëm një pagesë shtesë, e cila bëhet gjatë marrëveshjes tuaj të financimit të veturës elektrike.

KOSTOJA TOTALE E PRONËSISË

Gama e PEUGEOT BOXER është ridizajnuar për të përmbushur nevojat e profesionistëve, veçanërisht në drejtim të optimizimit të kostos totale të pronësisë. PEUGEOT ka mobilizuar ekspertët e vetë për të maksimizuar dizajnin, cilësinë e materialeve dhe qëndrueshmërinë e PEUGEOT Boxer në mënyrë që të maksimizojë vlerën e rishitjes së tij.

Në mënyrë të ngjashme, pajisjet, materialet dhe fuqia janë përzgjedhur me shumë kujdes për të minimizuar koston e servisimeve të rregullta dhe shpenzimeve.