PEUGEOT e-PARTNER

PEUGEOT PARTNER & E-PARTNER | VETURA KOMERCIALE PEUGEOT

Peugeot Partner është testuar prej 20 vitesh nga biznese të ndryshme që kanë ndjekur vlera të larta referente për të ofruar një produkt cilësor në treg. Gjenerata e re PEUGEOT PARTNER, në segmentin e veturave komerciale, ofron një nivel të ri komforti dhe kënaqësie në ngasje, falë PEUGEOT i-Cockpit®, dhe fuqisë së zgjedhjes, ju ofron mundësinë të zgjidhni një makinë efikase me naftë ose plotësisht elektrike.


PËRPARËSITË E MOTORIT ELEKTRIK
undefinedimage

NJË EKSPERIENCË E RE E NGASJES

Autonomi deri në 275 km (WLTP) i

Проценетите вредности дадени само како информација и се предмет на очекувана потврда од WLTP.
Ndjesi të reja në modulin 100% elektrik pa hequr dorë nga avantazhet e veturave komerciale:

• Vëllimi identik si në versionet me motor me naftë
• I disponueshëm në dy gjatësi - standard dhe i gjatë
• I disponueshëm në të dy versionet Panel dhe Crew Van
• Kapaciteti i ngarkesës deri në 800 kg
• Kapaciteti tërheqës deri në 750 kg
• Rrotullime të mënjëhershme, pa vibrim
• Motor i qetë

undefinedimage

SHPENZIMET

0 g emetim CO2
Kursime të shumta:

• Kosto më të ulëta të karburantit në krahasim me karburantet konvencionale
• Kosto më të ulëta të mirëmbajtjes
• Moduli „ECO“ për jetëgjatësi optimale të baterisë

undefinedimage

MOBILITET I RI, I THJESHTË

Duhne vetëm 30 minuta për të mbushur deri në 80% të baterisë (Me mbushes 100 kW. Koha e nevojshme për të mbushur mund të ndryshojë në varësi të llojit dhe kapacitetit të mbushesit, temperaturës së jashtme të mbushesit dhe temperaturës së baterisë).

• Mbushje e thjeshtë dhe intuitive
• Komandim nga distanca përmes aplikacionit MyPeugeot®


ZGJIDHNI SIPAS NEVOJAVE TUAJA

Pavarësisht nëse jeni pronar biznesi ose menaxher flote, të gjitha profesionet kanë grupin e tyre të kërkesave. Për të përmbushur nevojat dhe përdorimet tuaja specifike, PEUGEOT Partner e gjeni në disa versione: S Premium, Grip Premium, Professional Premium dhe Asphalt Premium.

1 / 2
ZERO EMETIME, PA KOMPROMIS

PEUGEOT e-PARTNER i Ri është i disponueshëm në të njëjtat versione si versionet e motorëve me naftë për të përmbushur të gjitha kërkesat e klientëve:

• Panel Van - 2 gjatësi: standard 4,40 m dhe i gjatë 4,75 m, deri në 3 ulëse me ulësen Multiflex.
• Crew Van - deri në 5 ulëse, të fiksuara ose të palosshme, vetëm në versionin e gjatë.

Vëllimi i dobishëm deri në 44 m3 për versionin e gjatë (3.8 m3 për versionin standard) është i njëjtë me versionin me naftë për shkak të instalimit të baterive nën dysheme, pa asnjë ndikim në volumin e bagazhit.

Lartësia është më pak se 1.90 m që mundëson hyrjen në shumicën e hapësirave të parkimit.

Për të përmbushur më shumë nevoja, PEUGEOT e-PARTNER i Ri është gjithashtu i disponueshëm në versionet Professional Premium dhe Asphalt Premium.VETURË E GARANTUAR PROFESIONALE

1 / 5
I DIZAJNUAR PËR EFIKASITET MË TË MADH

PEUGEOT Parnter i RI është projektuar në platformën EMPZ, e cila përdoret edhe në modelet më të fundit të veturave. Kjo platformë tashmë e provuar me një skaj të përparmë më të shkurtër lejon një rreze kthese më të vogël: rrezja e kthesës midis pikave fundore për versionin standard është 10.82m dhe 11.43m për versionin e gjatë.

Në versionin standard ose të gjatë (+35 cm më i gjatë në krahasim me versionin standard) ngarkesa e lejuar është një nga më të mirat në këtë segment dhe varion nga 650 kg deri në 1000 kg, varësisht prej versionit.

(1): Versioni standard
(2): Versioni i gjatë


SHËRBIMET PROFESIONALE SPECIFIKE PËR VETURAT ELEKTRIKE

Pavarësisht nëse jeni pronar biznesi ose menaxher flote, të gjitha profesionet kanë grupin e tyre të kërkesave. Për të përmbushur nevojat dhe përdorimet tuaja specifike, PEUGEOT Partner e gjeni në disa versione: S Premium, Grip Premium, Professional Premium dhe Asphalt Premium.

1 / 2
E-KONTROLLET PËR MENAXHIM TË VETURËS NGA DISTANCA

Menaxhoni veturën tuaj në distancë falë aplikacionit MyPeugeot (shërbim falas disponohet vetëm me RCC + VTA ose NAC + VTA. Pa VTA, funksioni i mbushjes së më vonshme është i disponueshëm nëpërmjet butonit të vendosur në kapakun e portit të mbushjes.) (kontrolloni dhe planifikoni mbushjen e veturës tuaj, për të ngrohur dhe ftohur veturën paraprakisht).


NGASJA

1 / 4
PERFORMANCË E PA KOMPROMIS

PEUGEOT Partner dhe PEUGEOT e-Partner përfitojnë nga platforma modulare, me shumë energji EMPZ(EMPZ: Platforma Modulare Efiçente) e cila lejon një zgjedhje pa kompromis midis njësive lëvizëse me naftë ose elektrike. Me arkitekturën e tij të optimizuar, e-Partner i ri PEUGEOT ofron hapësirë identike ngarkimi dhe të njëjtin pozicion drejtimi si versionet e motorëve me naftë.

1 / 5
SHTRIRJA DHE MBUSHJA

Bateria në PEUGEOT e-Partner ju lejon të udhëtoni 275 km (WLTP) (Vlerat e vlerësuara janë dhënë vetëm si tregues dhe i nënshtrohen konfirmimit në pritje nga WLTP.). Mundëson vlerësim më të saktë dhe real të autonomisë në Përdorimin Real të veturës (Autonomia WLTP përcaktohet gjithashtu bazuar në gjysmën e përafërt të ngarkesës.).


SURROUND REAR VISION: NUK KA MË KËNDE TË VDEKURA

Surround Rear Vision e bën ngasjen më të lehtë dhe më të sigurt dhe siguron shikueshmëri më të madhe. Ky funksion lejon ekranin, i cili ndodhet në vendin e pasqyrës së brendshme qendrore të xhamit të përparmë, me ndihmën e dy kamerave, të monitorojë mjedisin rreth veturës tuaj, pavarësisht nëse dyert e pasme të veturës janë pa dritare apo vetura ka ndarje të plotë. Ky sistem ka 3 lloje të dukshmërisë:

• Kamera e montuar në pasqyrën e pasme transmeton imazhe nga ana e pasagjerit të automjetit, duke zvogëluar kështu pamjen nga këndi i vdekur dhe duke përmirësuar dukshmërinë.
• Dukshmëria nga pas, duke treguar distancën mesatare nga pjesa e pasme e veturës
• Pamje nga kamera e pasme për shikueshmëri më të mirë të pjesës së pasme dhe manovrim më të lehtë duke treguar gjerësinë e veturës tuaj me pasqyra të hapura, distancën 30 cm, 1m dhe 2m nga maska e prapme, rrezen e rrotullimit të veturës suaj, varësisht nga pozicioni i timonit dhe dimensionet e hapjes së derës së pasme.

QËNDRONI TË LIDHUR

Qëndroni të lidhur nëpërmjet një ekrani të madh 8“ me ngjyra (i cili vjen me porte USB dhe lidhje Bluetooth®) në të cilin mund të monitoroni përmbajtjen nga smartfoni juaj nëpërmjet funksionit Mirror Screen (vetëm aplikacionet e certifikuara Android Auto™ dhe Apple CarPlay™ do të funksionojnë) kur automjeti është i palëvizshëm ose gjatë ngasjes, sipas rastit. Kur jeni duke vozitur, disa veçori të aplikacionit do të çaktivizohen. Disa lloje të përmbajtjes që mund të përdoren falas në telefonin tuaj inteligjent kërkojnë një abonim në një aplikacion specifik Android Auto™ ose Apple CarPlay™ Funksioni MirrorScreen mund të funksionojë nëpërmjet Android Auto™ (për telefonat inteligjentë Android) ose Apple CarPlay™ (për telefonat inteligjentë iOS) me kusht që të keni internet në telefon.

Udhëhiquni nga PEUGEOT, përmes navigacionit 3D, me njohje të zërit i cili merr informatat e trafikut në kohë reale dhe zonat e rrezikut nëpërmjet shërbimeve TomTom. Për të përmirësuar sigurinë e shoferit, navigimi i lidhur vjen gjithashtu me PEUGEOT Connect SOS dhe Assistance (PEUGEOT Connect SOS aktivizon një alarm në rast aksidenti, gjeolokon veturën dhe kontakton shërbimet e urgjencës nëse është e nevojshme. PEUGEOT Assistance ju mundëson të kontaktoni me stafin e asistencës i cili dërgon një veturë ndihmëse sipas informacionit të marrë (gjeolokacioni, numri i shasisë, kilometrazhi, paralajmërimet mekanike të marra nga kompjuteri i brendshëm).).

1 / 2
DIZAJNI

Duke qenë se kur keni një veturë komerciale, është një avantazh i madh përsa i përket lëvizshmërisë dhe imazhit, vëmendja e veçantë që i kushtohet stilit, komoditetit në veturë dhe lehtësisë së përdorimit të PEUGEOT PARTNER, kjo e rrit statusin e profesionistit duke i ofruar atij një përvojë të re.

PEUGEOT PARTNER ka një fund të përparmë të fortë me një grilë vertikale dhe optikë të rafinuar, një mbulesë motori më të shkurtër, horizontale, një seksion të mesëm të ngritur dhe tubin e shkarkimit më të shkurtër. Vëmendje e veçantë i është kushtuar komoditetit akustik, në mënyrë që udhëtimet e gjata të jenë vërtet një kënaqësi.

1 / 5
PEUGEOT i-COCKPIT®

SYTË: Ekrany head-up, që ndodhet në fushën e shikimit të shoferit i lejon atij të lexojë informacione të rëndësishme pa i hequr sytë nga rruga për siguri dhe rehati më të madhe.

DUART: Gjithçka është lehtësisht e arritshme për të lejuar përqendrim më të madh dhe drejtim dinamik dhe intuitiv falë timonit të dyfishtë të sheshtë. Ekrani ballor, i cili ndodhet në fushën e shikimit të shoferit, e lejon atë të lexojë informacione të rëndësishme pa i hequr sytë nga rruga për siguri dhe rehati më të madhe. Një ekran 8“ në qendër dhe përballë shoferit i lejon atij akses të drejtpërdrejtë në funksionet kryesore: radio, navigacion, cilësimet e automjetit, telefon.

SERVISI DHE MIRËMBAJTJA

Pavarësisht nga sektori i biznesit tuaj, madhësia e kompanisë dhe numri i automjeteve në flotë, ekspertët tonë gjithmonë e kanë kënaqësinë tuaj në radhë të parë. Për më shumë, na kontaktoni për të marrë informata më të hollësishme.

Flota e vogël (1-20 automjete)
Flota e madhe (+20 automjete)