PEUGEOT E-TRAVELLER I RI

PEUGEOT e-TRAVELLER | VETURE ELEKTRIKE KOMERCIALE ELEGANTE

Me PEUGEOT Traveler mund të zbuloni një mënyrë të re udhëtimi dhe të shijoni plotësisht hapësirat e hapura. Kjo veturë familjare me 8 ulëse ofron një zgjedhje midis një motori me naftë ose një versioni tërësisht elektrik.

DIZAJNI

NJË MËNYRË E RE PËR TË UDHËTUAR

Me pjesën e përparme moderne, PEUGEOT e-Traveller tërësisht elektrik ka një karakter të fuqishëm të shfaqur përmes dizajnit të tij elegant.

e-Traveller përshtatet me kërkesat tuaja falë 3 gjatësive (kompakt, standard dhe i gjatë). Modularitet që lejon transportin e 8 personave me një vëllim bagazhi deri në 1500 l, deri në 5 persona me një vëllim bagazhi deri në 3000 l ose 4900 l nëse hiqen ulëset në rreshtin e dytë dhe të tretë.

1 / 5
PJESA E PËRPARME

Me grilën vertikale, ndriçimin LED dhe dirtat Xenon* të integruara në mënyrë të përsosur në trupin e veturës, dizajni afirmativ i PEUGEOT Traveler përcjell fuqi dhe elegancë.

POZICIONI I NGASJES

THJESHTËSI DHE KOMODITET

Për sa i përket enterierit, PEUGEOT Traveler kompakt është i dedikuar për komoditet në udhëtim. Ofrohet akses i lehtë në ulëset e ngritura, duke siguruar shikueshmëri dhe pozicion më të mirë të ngasjes, tipike për veturat e tipit limuzinë.

Kabina ka një dizajn të thjeshtë dhe modern me materiale elegante dhe pajisje inovative. Pajisjet ergonomike, si ekrani kryesor* dhe ekrani 7" janë gjithmonë të arritshme dhe të dukshme.

Në versionin tërësisht elektrik, paneli i instrumenteve dhe ekrani janë integruar në mënyrë të përsosur në konceptin tërësisht elektrik, duke mundësuar një pasqyrë të rrjedhës së energjisë.

1 / 4
THJESHTËSI DHE KOMODITET

Për sa i përket enterierit, PEUGEOT Traveler kompakt është i dedikuar për komoditet në udhëtim. Ofrohet akses i lehtë në ulëset e ngritura, duke siguruar shikueshmëri dhe pozicion më të mirë të ngasjes, tipike për veturat e tipit limuzinë. Kabina ka një dizajn të thjeshtë dhe modern me materiale elegante dhe pajisje inovative. Pajisjet ergonomike, si ekrani kryesor* dhe ekrani 7“ janë gjithmonë të arritshme dhe të dukshme.
Në versionin tërësisht elektrik, paneli i instrumenteve dhe ekrani janë integruar në mënyrë të përsosur në konceptin tërësisht elektrik, duke mundësuar një pasqyrë të rrjedhës së energjisë.

*I disponueshëm si opsion standard, opsional ose i padisponueshëm - varësisht prej versionit.

TEKNOLOGJIA

1 / 5
VISOPARK 1

Kamera e kthimit mbrapa* aktivizohet automatikisht kur e vendosni në shpejtësinë mbrapa. Ofron një pamje 180° të pjesës së pasme të veturës. Vijat në ekran lëvizin duke rrotulluar timonin. Për sa kohë që ka një pengesë, sistemi do të zmadhohet automatikisht me pamje shtesë nëse është e nevojshme.

*I disponueshëm si standard ose opsional varësisht prej versionit


ACTIVE SAFETY BRAKE

Active Safety Brake* është një sistem automatik frenimi emergjent që reagon kur detekton se do ketë goditje në afërsi. Kamera dhe radari mund të detektojnë një pengesë në lëvizje ose të palëvizshme. Nëse shoferi nuk e shtyp mjaftueshëm ose fare pedalin e frenave, atëherë sistemi aktivizon sistemin e frenimit. Në këtë mënyrë ju shmangni çdo goditje me shpejtësi nën 30 km/h ose zvogëloni pasojat e një goditjeje me çdo shpejtësi tjetër.

*Opsional, pjesë e paketës Drive Assist


LANE ASSIST

Ky funksion* detekton veturën kur del nga korsitë e rrugës nëse treguesit anësor nuk janë aktivizuar. Paralajmërimi zanor dhe vizuel është i dobishëm nëse shoferi është i përgjumur ose humbet përkohësisht përqendrimin.

*E keni si opsiononale si pjesë e paketës së sigurisë

Informacione teknike

undefinedimage

MOTORI ELEKTRIK

Motori 100 kW (136 hp) siguron përshpejtim të fuqishëm me rrotullime të menjëhershme të motorit prej 260 Nm në modulin Power, si dhe kënaqësinë e drejtimit fleksibil, dinamik dhe të qetë*.

*Megjithatë, mbani mend se ju duhet të keni kontrollin e veturës tuaj dhe se pjesëmarrësit tjerë në rrugë mund të mos jenë të mësuar me vetura që nuk janë të zhurmshme.

undefinedimage

AUTONOMIA DHE MBUSHJA

Bateria e PEUGEOT e-Traveller ju lejon të udhëtoni deri në 230 km me 50 kWh dhe 330 km me 75 kWh sipas protokollit të certifikimit WLTP* (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures).

*Autonomia e specifikuar dhe vlerat e konsumit të energjisë janë në përputhje me procedurën e testimit WLTP, në bazë të së cilës ata aprovojnë llojin e veturave të reja nga 1 shtatori 2018. Ato mund të ndryshojnë në varësi të kushteve aktuale të përdorimit dhe faktorëve të ndryshëm si p.sh. : shpejtësia, komoditeti termik në veturë, stili i ngasjes dhe temperatura e jashtme. Koha e mbushjes varet veçanërisht nga fuqia e mbushesit në veturë, kablloja e mbushjes, si dhe nga lloji dhe fuqia e mbushesit të përdorur. Për më shumë informata, sigurohuni që të kontaktoni shitësat tonë.

1 / 2
DIMENSIONET E JASHTME

Gjatësia: 4,956 mm (versioni standard) - 5,308 mm (versioni i gjatë)
Gjerësia: 1920 mm
Lartësia: nga 1,890 mm në 1,940 mm