ZBULONI GAMEN TONË TË VETURAVE HATCHBACK

PEUGEOT HATCHBACK

Veturat tona hatchback janë mishërimi i elegancës, komoditetit dhe lidhjes. Menaxhimi i rrugës në kombinim me motorin e fuqishëm me naftë BlueHDi, me benzinë ​​PureTech, Elektrik ose Hybrid Plug-In do t'ju ofrojë vetura shumë karakteristike.

undefinedimage
PEUGEOT e-208 I RI

Me siluetën moderne dhe plot ngjyra, Peugeot e-208 i ri do të jetë partneri juaj besnik kudo që të shkoni. Zbuloni i-Cocpit® të ri 3D që ju ofron një përvojë të re dhe të jashtëzakonshme gjatë ngasjes.

undefinedimage
PEUGEOT 308

Për shkak se kënaqësia në ngasje nuk është asgjë pa një trup të mprehtë, PEUGEOT 308 ju jep një nivel të lartë të përvojës teknike për stabilitet në rrugë. Gjenerata e fundit e motorëve me naftë BlueHDi dhe benzinë ​​PureTech ofrojnë efikasitet më të madh.

undefinedimage
PEUGEOT 508 DHE 508 HYBRID

I fuqishëm dhe agresiv me një dizajn të mprehtë, PEUGEOT 508 hap një botë të re sportive dhe elegante. Shijoni linjat e tij, maskën e parparme të rafinuar që shfaq shpirtin e inovacionit dhe guximit.

NAVIGACIONI I LIDHUR

Udhëhiquni nga paketa Connected Navigation* me komanda zanore, duke përfshirë paralajmërimet në kohë reale të trafikut dhe zonave të rrezikut nga shërbimet TomTom**, si dhe vendndodhjen dhe disponueshmërinë e pikës së mbushjes.

DRITAT FULL LED

Veturat Peugeot Hatchback, vijnë me 100% drita LED, duke ju dhënë shikueshmëri më të qartë në rrugë.

E kombinuar me një parakolp dinamik, dritat e mjegullës LED dhe treguesit e përparmë LED, kjo teknologji i shton stil dhe një pamje sportive mbrojtëses së përparme.

Për të transformuar karakterin e tyre, veturat tona janë të pajisura me një ndriçim të integruar në dritat e mjegullës.

ZBULONI GAMEN TONË TË VETURAVE HATCHBACK
undefinedimage
208

undefinedimage
308

undefinedimage
508