PEUGEOT E-RIFTER I RI, 100% ELEKTRIK

PEUGEOT e-RIFTER: NJË VETURË QË MUND TË KETË DERI NË 7 ULËSE

PEUGEOT Rifter i ri ka një dizajn të mrekullueshëm që bie lehtë në sy. Brendësia e tij bashkëkohore, pajisjet teknologjike dhe modulariteti janë një ftesë për të jetuar një përvojë të jashtëzakonshme. Zbuloni makinën familjare 100% elektrike, e cila ju ofron një distancë elektrike deri në 280 km i

Vlerat e shfaqura për autonominë dhe konsumin e energjisë elektrike janë në përputhje me testimet WLTP, në bazë të së cilës aprovohen veturat e reja që nga 1 shtatori 2018. Ato mund të ndryshojnë në varësi të kushteve aktuale të përdorimit dhe faktorëve të ndryshëm si: shpejtësia, komoditeti termik në veturë, stili i ngasjes dhe temperatura e jashtme. Koha e mbushjes varet veçanërisht nga fuqia e mbushesit të vetures, kablloja e mbushjes, si dhe nga lloji dhe fuqia e që ofron pika mbushese. Për më shumë informata kontaktoni me shitësat tonë.
.

DIZAJNI

DIZAJN UNIK

Pa asnjë kompromis në dizajn.PEUGEOT e-Rifter i Ri, përfaqëson elegancën, qëndrueshmërinë dhe është një simbol i funksionalitetit. Me mbulesën më të shkurtër dhe më të ngritur të motorit, si dhe rritjen e distancës nga toka, ai merr karakterin e fuqishëm të veturave që janë gati për t'u përballur me çdo terren.

1 / 3
DIZAJN I PA KOMPROMIS

Dritat e tij unike LED DRL dhe grila vertikale theksojnë linjat e balancuara, kompakte dhe dinamike.


ULËSE TË RREGULLUESHME DHE HAPËSIRË PËR BAGAZH

Vjen me 5 ose 7 ulëse dhe në dy gjatësi, PEUGEOT e-RIFTER i Ri është jashtëzakonisht i adaptueshëm. Vendi i pasagjerit dhe ulësja e pasme vijn; si 2 / 3-1 / 3 ose 3 vende individuale i

Në dispozicion si pajisje standarde ose si pajisje shtesë, varësisht prej pakos
që mund të palosen deri në dysheme. Rreshti i tretë në versionin me 7 ulëse, i ka 2 ulëse individuale që mund të hiqen - varet nga ju si vendosni për konfigurimin e tij.

Hapësira e tij e bagazhit ofron një kapacitet mbresëlënës prej 775 deri në 3,500 litra në versionin standard dhe deri në 4,000 litra në versionin e gjatë. Dritarja e pasme, pragu i ulët në bagazh dhe dyshemeja i
Mund të transportohen objekte të gjata deri në 2,7 m në versionin standard ose 3,05 m në versionin e gjatë.
e sheshtë e bëjnë ngarkimin dhe shkarkimin shumë të lehtë.

PEUGEOT i-COCKPIT®


PEUGEOT i-COCKPIT® NË e-VOLUCION TË PLOTË

Me PEUGEOT i-Cockpit®, zbuloni një përvojë më të shkathët dhe instinktive të ngasjes falë timonit kompakt, panelit dixhital të instrumenteve dhe ekranit të madh 8".

PEUGEOT i-Cockpit® në e-RIFTER të Ri është përmirësuar teknologjikisht në atë që shoferi mund të zgjedhë midis dy paneleve të reja të instrumenteve, në mënyrë që të ketë të gjithë informacionin e nevojshëm për të menaxhuar siç duhet automjetin 100% elektrik.

Paneli standard i instrumenteve dixhitale është i përshtatshëm për drejtimin e automjetit elektrik dhe është i pajisur me një matës fuqie i

Për të shfaqur nivelin e konsumit (ECO - optimizimi i energjisë ose POWER - fuqia maksimale) ose rikuperimi i energjisë (CHARGE)
, një matës konsumi shtesë për ngrohjen dhe klimatizimin, një matës të nivelit të mbushjes së baterisë dhe një ekran me ngjyra i
Për të shfaqur rrjedhën e energjisë (progresin ose stagnimin), informata rreth mbushjes dhe informata mbi autonominë.
.

1 / 5
PANELI I INSTRUMENTEVE 100% DIGJITAL

E-Rifter është i pajisur me një panel instrumentesh 100% dixhital, i cili është i pari në segmentin e veturave komerciale. Një ekran 10“ me rezolucion të lartë është i integruar në panelin e instrumenteve.

Ekrani i shfaqjes së informacionit ka marrë përditësimet më të fundit grafike të PEUGEOT dhe ka një numër të madh cilësimesh dhe opsionesh personalizimi sipas dëshirës tuaj.

Paneli i instrumenteve ka disa mënyra të ndryshme të ekranit, të cilat shoferi mund t'i qaset me butonin e rrumbullakët pranë timonit dhe i lejon atij të personalizojë PEUGEOT i-COCKPIT® sipas dëshirës së tij. Për shembull, mund të fokusohet në navigimin, menaxhimin e rrjedhës së energjisë ose sistemet e ndihmës në ngasjen e veturës.

TEKNOLOGJIA

1 / 6
SISTEMET E ASISTENCËS SË MANOVRIMIT

Shijoni më shumë liri dhe kënaqësi në ngasje me sistemet e shumta të asistencës së manovrimit në PEUGEOT e-RIFTER:

• Visopark1 kamera kur jemi në shpejtësinë mbrapa
• Park Assist
• Monitorimi i këndeve të vdekura i

Достапно како опција


Jini të përgatitur për çdo situatë.

INFORMATA TEKNIKE

undefinedimage

MOTORËT PLUG-IN HYBRID

Lehtë për të manovruar në rrugët e qytetit dhe veturë e sigurt dhe e fuqishme në rrugët jashtë qytetit. PEUGEOT e-RIFTER i Ri është i pajisur me një motor 100 kW (136 HP) që siguron përshpejtim të fuqishëm falë një rrotullimeve prej 260 Nm.

undefinedimage

AUTONOMIA DHE MBUSHJA

Një numër zgjidhjesh të mbushesve janë në dispozicion për t'ju ndihmuar të përfitoni nga autonomia maksimale e PEUGEOT e-Rifter prej 280 km (WLTP i

Vlerat e shfaqura për autonominë dhe konsumin e energjisë elektrike janë në përputhje me testimet WLTP, në bazë të së cilës aprovohen veturat e reja që nga 1 shtatori 2018. Ato mund të ndryshojnë në varësi të kushteve aktuale të përdorimit dhe faktorëve të ndryshëm si: shpejtësia, komoditeti termik në veturë, stili i ngasjes dhe temperatura e jashtme. Koha e mbushjes varet veçanërisht nga fuqia e mbushesit të vetures, kablloja e mbushjes, si dhe nga lloji dhe fuqia e që ofron pika mbushese. Për më shumë informata kontaktoni me shitësat tonë.
) Dy lloje të mbushesve në makinë janë

i
Mbushes njëfazor prej 7,4 kW, vjen si pajisje standarde dhe mbushes trefazor prej 11 kW si pajisje shtesë
të dispozicion për të gjitha nevojat e klientëve.

DIMENSIONET

1 / 3
DIMENSIONET E JASHTME

• Gjatësia: 4403 mm (Versioni Standard) – 4753 (Versioni i gjatë)
• Gjerësia: 2107 mm
• Lartësia: 1878 mm (Versioni Standard) – 1882 mm (Versioni i gjatë)